The Sims 4 va lansa acum My Wedding Stories in Rusia

The Sims 4 va lansa acum My Wedding Stories in Rusia

EA a impartasit faptul ca pachetul My Wedding Stories pentru The Sims 4 se va lansa pana la urma in Rusia, dupa ce saptamana trecuta a anuntat ca acesta nu va fi disponibil in aceasta tara din cauza unei legi federale homofobe.

Pe 9 februarie, The Sims 4 dezvoltatorul Maxis a anuntat ca urmatorul sau DLC (continut descarcabil) pentru joc, My Wedding Stories, nu va fi lansat in Rusia. Acest lucru s-a datorat faptului ca pachetul includea un cuplu de acelasi sex, numit Dominique si Camille, asupra caruia studioul nu a dorit sa faca un compromis din cauza unei legi homofobe din Rusia.

Aceasta lege, care a fost introdusa in 2013, poate lovi intreprinderile si persoanele fizice cu amenzi si inchideri daca promoveaza asa-numita „propaganda gay” in mass-media.

Ieri (16 februarie) insa, studioul a publicat o actualizare care confirma ca My Wedding Stories se va lansa totusi in Rusia.

„La momentul respectiv, am considerat ca echipa noastra nu poate impartasi liber povestea cuplului de acelasi sex Cam si Dom in Rusia si am decis ca cea mai buna modalitate de a ne respecta angajamentul de a impartasi povestea lor era sa nu lansam acest pachet acolo”, a explicat studioul.

The Sims 4. Credit: Maxis.

Mergand mai departe, Maxis a spus ca „ne-am reevaluat optiunile si ne-am dat seama ca putem face mai mult decat am crezut initial si ca acum vom lansa The Sims 4 pachetul de joc „My Wedding Stories” pentru comunitatea noastra din Rusia, nealterat si neschimbat, cu Dom si Cam”.

Cu toate acestea, acest lucru inseamna, de asemenea, ca data de lansare din 17 februarie pentru My Wedding Stories a fost amanata pentru 23 februarie.

„Dragostea este dragoste, iar Sims va continua sa fie un spatiu sigur pentru cei care vor sa vada o lume in care acest lucru este adevarat pentru toata lumea. Suntem recunoscatori pentru sprijinul echipei noastre si pentru valorile noastre, chiar si atunci cand este greu. Va multumim ca faceti parte din The Sims,” s-a incheiat declaratia.

in alta ordine de idei, un MMO finantat prin crowdfunding numit TitanReach a fost anulat, iar dezvoltatorul a disparut, in urma unor acuzatii de frauda, deturnare de fonduri si mita.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *