The Sims 4 My Wedding Stories va fi lansat in Rusia

The Sims 4 My Wedding Stories va fi lansat in Rusia, in ciuda ingrijorarilor legate de cenzura LGBTQ+

in urma criticilor primite din partea membrilor comunitatii LGBTQ+ cu privire la faptul ca cel mai nou pachet de joc din The Sims 4, My Wedding Stories, este excluziv, echipa The Sims a anuntat ca add-on-ul va ajunge in Rusia. Echipa a impartasit vestea intr-o postare pe blog publicata mai devreme astazi, scriind ca, desi „au crezut ca echipa noastra nu poate impartasi liber povestile cuplului de acelasi sex Cam si Dom in Rusia”, de atunci si-au dat seama ca vor putea lansa pachetul, „nealterat si neschimbat”, pe 23 februarie.

Puteti citi scrisoarea integrala mai jos:

O actualizare privind povestile mele de nunta

Catre simulatorii nostri,

Saptamana trecuta, am impartasit actualizarea de mai jos cu privire la viitorul nostru pachet de joc „My Wedding Stories”. La momentul respectiv, am considerat ca echipa noastra nu putea impartasi liber povestea cuplului de acelasi sex Cam si Dom in Rusia si am decis ca cea mai buna modalitate de a ne respecta angajamentul de a impartasi povestea lor era sa nu lansam acest pachet acolo.

De atunci, am ascultat revarsarea de sentimente din partea comunitatii noastre, incluzand atat sprijinul pentru decizia noastra, cat si ingrijorarea pentru colegii lor. Este la fel de important pentru noi sa ne respectam valorile, inclusiv sa ne opunem homofobiei, si sa impartasim povesti ca aceasta cu cei care doresc si au cea mai mare nevoie de ea.

tinand cont de acest lucru, ne-am reevaluat optiunile si ne-am dat seama ca putem face mai mult decat am crezut initial, iar acum vom lansa pachetul de joc The Sims 4 „Povestile nuntii mele” pentru comunitatea noastra din Rusia, nealterat si neschimbat, cu Dom si Cam.

Vrem ca intreaga comunitate Sims sa poata sarbatori impreuna, asa ca am amanat lansarea globala a „Povestilor mele de nunta” pentru 23 februarie – inclusiv in Rusia.

Iubirea este iubire, iar comunitatea The Sims va continua sa fie un spatiu sigur pentru cei care doresc sa vada o lume in care acest lucru este adevarat pentru toata lumea. Suntem recunoscatori pentru sprijinul echipei noastre si pentru valorile noastre, chiar si atunci cand este greu. Va multumim ca faceti parte din The Sims.

Echipa The Sims

Vestea vine la o saptamana dupa ce echipa The Sims a publicat o scrisoare deschisa pe blogul oficial al jocului The Sims 4, in care a declarat ca, din cauza legilor federale, The Sims 4: My Wedding Stories nu va fi vandut in Rusia. in urma anuntului, mai multi membri ai comunitatii Sims din Rusia si ai comunitatii LGBTQ+ si-au exprimat frustrarea si indignarea fata de decizia EA. Fanii au sustinut ca nu exista niciun motiv pentru care jocul nu ar putea fi lansat in Rusia (care a primit toate suplimentele anterioare ale jocului Sims 4, desi cu o clasificare 18+), iar compania „ii exclude pe cei care sunt afectati mai mult decat altii”.

Pentru a se adapta la aceasta schimbare de planuri, echipa The Sims a anuntat ca amana data de lansare a My Wedding Stories de la 17 februarie la 23 februarie.

GameSpot poate primi un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *