The Quarry este

The Quarry este, se pare, un nou titlu non-Dark-Pictures de la Supermassive si 2K Games

Cei de la Supermassive Games si-au incercat mainile la o multime de lucruri diferite de-a lungul anilor, dar in ultima vreme, s-au concentrat pe The Dark Pictures Anthology, seria lor de jocuri horror axate pe decizii si publicate de Bandai Namco. Ah, dar se pare ca nu este tot ce au in lucru! Fanii au descoperit ca Supermassive a depus o noua marca inregistrata pentru ceva numit The Quarry, iar cei de la Video Games Chronicle, de obicei de incredere, raporteaza ca va fi un nou titlu non-Dark Pictures publicat de 2K Games (poate pentru marca lor indie Private Division).

A mai aparut o noua marca comerciala Supermassive Games: https://t.co/uwdvS1oOJT pic.twitter.com/tZzin4ho7B

WWE 2K22 MyGM MyGM Hands-On Impressions – Mixed-Bag McMahon Sim

in timp ce nu stim inca nimic specific despre The Quarry, acel logo cu siguranta striga „joc de groaza”. Avand in vedere ca va fi un lucru de sine statator, poate ca aceasta va fi o experienta la scara mai mare, spre deosebire de titlurile Dark Pictures, care costa mai repede 30 de dolari. Acestea fiind spuse, nu va asteptati ca The Dark Pictures Anthology sa plece nicaieri, deoarece Supermassive a inregistrat recent si cinci noi intrari in aceasta serie, inclusiv The Craven Man, O Death, Directive 8020, Intercession si Winterfold. Exista, de asemenea, zvonuri imprastiate ca studioul ar putea lucra la un remake al celui mai faimos joc al lor, Until Dawn, dar luati asta cu un graunte de sare destul de mare deocamdata. Chiar si fara asta, se pare ca Supermassive se mentine foarte ocupat.

Nu ati tinut pasul cu ultimele noutati de la Supermassive? Chris Wray de la Wccftech a laudat cel mai recent efort al lor, The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, in recenzia sa completa…

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes este cu usurinta cel mai bun din seria de pana acum. Exista imbunatatiri clare ale gameplay-ului, cum ar fi optiunile de dificultate si controlul complet asupra camerei, care ajuta la impingerea acestuia inainte. Scrisul face, de asemenea, pasi inainte, cu o distributie excelenta de personaje, o scriere mai realista si o naratiune satisfacatoare pe tot parcursul jocului. Adaugati abilitatile deja exceptionale ale celor de la Supermassive Games in construirea atmosferei, si aveti reteta unui joc excelent.

Ce parere aveti? Asteptati cu nerabdare viitorul Supermassive Games? Ce forma credeti ca va lua The Quarry?

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *