The Live Experience' dezvaluie noua statuie a Larei Croft din Londra - Entertainment Focus

The Live Experience’ dezvaluie noua statuie a Larei Croft din Londra – Entertainment Focus

inaintea lansarii jocului Tomb Raider: The LIVE Experience, a fost dezvaluita o noua statuie a celebrei arheolog-aventuriera, Lara Croft. Noua experienta inedita de cautare a senzatiilor tari vine de la Little Lion Entertainment, in parteneriat cu Paramount Pictures si Crystal Dynamics.

Avand o inaltime impresionanta de 2,5 metri, aceasta noua versiune a Larei Croft se bazeaza pe 25 de ani de istorie Tomb Raider, de la jocul original Tomb Raider lansat in 1996 pana la cea mai recenta intruchipare a eroinei iconice in trilogia Survivor, lansata intre 2013 si 2018. Statuia a fost construita la Londra in stilul unei sculpturi din gresie pentru a se potrivi cu aspectul si atmosfera noii experiente. Noua sculptura isi va lua resedinta in Tomb Raider: The LIVE Experience’s Stables Market, in inima orasului Camden, atunci cand atractia se va deschide in aprilie.

Credit: Little Lion Entertainment

Tom Lionetti-Maguire, CEO si fondator al Little Lion Entertainment Limited, a declarat: „Am fost foarte incantat de aceasta experienta:

„Suntem incantati sa dezvaluim astazi un look nou-nout pentru Lara, conceput special pentru Tomb Raider: The LIVE Experience. Statuia incorporeaza mai multe dintre elementele ei iconice, cum ar fi parul impletit si tocurile duble ale pistoalelor, si ii imbina instinctele de supravietuire si increderea puternica intr-un singur chip.”

Credit: Little Lion Entertainment

Dallas Dickinson, Franchise General Manager pentru Tomb Raider la Crystal Dynamics, a adaugat

„Stand sigura pe ea la intrarea in atractie, speram ca Lara Croft ii inspira pe oameni sa isi imbratiseze propriul spirit de aventura in timp ce abordeaza Experienta LIVE.”

Publicitate. Derulati pentru a continua sa cititi.
Credit: Little Lion Entertainment

Tomb Raider: Experienta LIVE ii va purta pe cei care cauta aventura intr-o calatorie in care echipe de pana la opt persoane se vor alatura Larei Croft in urmarirea ei pentru a recupera un artefact puternic care a cazut in mainile unui inamic periculos. Evadati de pe o nava care se scufunda, explorati jungla din Costa Rica, descoperiti un mormant stravechi, rezolvati puzzle-uri de mediu si luptati impotriva unui ordin secret, in timp ce aceasta noua atractie plina de adrenalina, completata cu lumi pitoresti frumoase, actori si personaje live din franciza Tomb Raider, prinde viata.

Biletele pentru aceasta atractie incep de la 66 de lire sterline de persoana. Acestea sunt puse in vanzare acum si pot fi achizitionate prin intermediul site-ului oficial Tomb Raider: The LIVE Experience.

Credit: Little Lion Entertainment

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *