The Gunk vine pe Steam si in alte magazine in primavara
|

The Gunk vine pe Steam si in alte magazine in primavara

The Gunk paraseste exclusivitatea pentru platformele Microsoft (Xbox One, Xbox Series si Windows 10 Store) pentru pasuni mai verzi (intelegeti?). Initial, a fost lansat pe 16 decembrie 2021 pentru aceste platforme si a fost relativ linistit pe radar. Cu toate acestea, a fost confirmat faptul ca jocul se va muta pe Steam si pe alte platforme in primavara anului 2022.

The Gunk este un joc de actiune bazat pe poveste care urmareste doi exploratori, Rani si Beck, in timp ce descopera o sursa de energie de pe o planeta necunoscuta. Hotarand sa investigheze, cei doi aterizeaza acolo, iar Rani paraseste nava pentru a gasi raspunsuri. Ceea ce descopera este mult mai mult decat o simpla sursa de energie, cu o civilizatie abandonata, Gunk-ul titular, care, dupa ce il curata, reda frumusetea planetei, si un companion extraterestru pe nume Hari.

Klonoa: Seria Phantasy Reverie aduce Klonoa si Klonoa 2 pe PlayStation, Xbox, Switch si PC

Jocul are doua informatii lansate astazi; dezvoltatorul Image & Form Games dezvaluie ca jocul va ajunge atat pe Steam, cat si ca va fi lansat impreuna cu o noua actualizare. Prima stire se refera mai mult la faptul ca exclusivitatea jocului cu Microsoft a luat sfarsit (intr-un fel). Versiunea Steam a jocului The Gunk va fi lansata in aceasta primavara, fara o data concreta de lansare stabilita inca.

Alte informatii dezvaluite includ ceea ce se afla in actualizare, adica doua lucruri. in primul rand este Photo Mode, care permite jucatorului sa faca fotografii ale lumii si decorului jocului si sa le impartaseasca online cu altii. si alte jocuri au astfel de moduri, cum ar fi Need for Speed Hot Pursuit Remastered.

in cele din urma, mai multe limbi vor fi adaugate la The Gunk in noua actualizare. in prezent, jocul are cutscene in limba engleza cu voce integrala. Cand va fi lansata actualizarea de primavara. vor fi adaugate alte patru limbi, fiind vorba de portugheza braziliana, japoneza, chineza simplificata si rusa. Daca acestea vor fi subtitrate sau complet vocalizate, nu stim inca, dar vom actualiza cand vom sti.

The Gunk este disponibil acum pe Xbox One, Xbox Series si PC prin intermediul platformei Windows

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *