The Division Heartland Tarkov-Style Gameplay

The Division Heartland Tarkov-Style Gameplay, clase si mai multe detalii in Raportul Insider

La inceputul anului trecut, Ubisoft a anuntat The Division Heartland, o noua versiune free-to-play a popularei serii in curs de dezvoltare la Red Storm Entertainment, dar in afara de asta, nu au fost oferite prea multe detalii. Ei bine, in timp ce informatiile oficiale sunt inca in asteptare, Tom Henderson, un insider de incredere, a intervenit pentru a oferi cateva detalii despre cum se va juca jocul.

Dupa cum sugereaza si numele, The Division Heartland va avea loc intr-un cadru de orasel, mai degraba decat in orasele mari din jocurile anterioare ale seriei. Orasul in cauza este Silver Creek, iar jucatorii vor infiinta o baza de operatiuni in interiorul unui patinoar abandonat. in ceea ce priveste gameplay-ul, Heartland se concentreaza in principal pe modul Storm, o experienta PvPvE oarecum similara cu Escape from Tarkov sau poate Hunt: Showdown. Jucatorii vor avea sarcina de a supravietui, de a jefui, de a face crafting si de a se lupta atat cu alti jucatori, cat si cu inamici AI inainte de a ajunge la un punct de extractie. in plus fata de modul principal Storm, va exista si modul Extraction, care va actiona in esenta ca un tutorial axat strict pe PvE.

Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok Trailer prezinta lumea sa uriasa, povestea si multe altele

in ceea ce priveste Silver Creek, BOO-ul tau (imi pare rau daca te-am speriat acolo) va fi locul in care vei putea personaliza loadouts, matchmake si cumpara si mestesugeste upgrade-uri, mods si arme, ect. Anumite „Prep Items” va vor oferi un avantaj mai semnificativ in timpul jocurilor, inclusiv posibilitatea de a alege de unde incepeti pe harta, de a ridica „buff towers” si multe altele. Desi articolul lui Henderson nu mentioneaza in mod explicit acest lucru, acestea suna cu siguranta ca fiind ceva pentru care Ubisoft ar putea cere bani celor care nu au rabdare sa faca crafting in lumea reala. De-a lungul fiecarui joc, gazul otravitor se va raspandi din locatii aleatorii de pe harta si vor exista sase clase de inamici, numiti colectiv „Vultures”, pe care sa ii infrunti – Flankers, Grunts, Heavies, Sharps, Hooters si Technicians. Vor exista, de asemenea, trei clase in care veti putea juca, inclusiv Weapons Expert, Medic si Survivalist.

in general, sursele lui Henderson spun ca Heartland „progreseaza bine” si ar putea fi dezvaluit in intregime relativ curand. Bineinteles, ca intotdeauna, luati toate acestea cu un bob de sare pana cand va veni acea dezvaluire oficiala.

Ubisoft a declarat ca The Division Heartland va fi lansat candva in timpul anului fiscal 2023, care se incheie la 31 martie 2023. Platformele nu au fost anuntate dincolo de „PC si consola”.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *