The Batmans Paul Dano a avut probleme cu somnul din cauza scenelor intense din Riddlers

The Batmans Paul Dano a avut probleme cu somnul din cauza scenelor intense din Riddlers

Raufacatorul Batman, Paul Dano, a avut probleme cu somnul in timp ce il interpreta pe The Riddler.

in timpul unui interviu acordat Entertainment Weekly, raufacatorul Batman, in varsta de 37 de ani, a explicat de ce i-a fost greu sa „coboare” din rol.

„Exista o secventa cu personajul lui Peter Sarsgaard [Gil Colson, procurorul districtului Gotham]. A fost intensa”, a spus Dano. „Au fost cateva nopti in care probabil ca nu am dormit atat de bine pe cat as fi vrut doar pentru ca a fost putin cam greu sa ma desprind de acest personaj. Este nevoie de multa energie pentru a ajunge acolo. si astfel, aproape ca trebuie sa o sustii odata ce ai ajuns acolo, pentru ca e cam greu sa urci si sa cobori.”

Se pare ca The Batman a fost o experienta intensa.

La urma urmei, insusi Batman, Robert Pattinson, a lucrat mult timp la vocea sa de liliac, petrecand ore intregi pe platou in costumul de liliac.

Iar Paul Dano a avut si el ceva probleme cu costumul sau. Dano insusi a lansat ideea ca Enigmaticul sa se acopere din cap pana in picioare cu folie de plastic, pentru a evita sa lase urme de ADN la locurile crimelor sale. Regizorului Matt Reeves i-a placut ideea… dar se pare ca Dano si-a facut-o de ocara.

„Capul imi pulsa de caldura”, a explicat el. „M-am dus acasa in acea seara, dupa prima zi intreaga in care am jucat, si aproape ca nu am putut sa dorm pentru ca eram speriat de ce se intampla cu capul meu. Era ca si cum ar fi fost comprimat din cauza transpiratiei, a caldurii si a lipsei de oxigen. A fost un sentiment nebunesc”.

Din fericire, departamentul de costume a facut cateva modificari care au facilitat respiratia in interiorul costumului lui Riddler.

Dar lui Reeves i-a placut ideea ca Riddler sa fie un justitiar in povestea de origine a acestui raufacator.

„Enigmaticul este omniprezent, dar aproape ca o fantoma”, a spus Reeves. „Cand am venit cu ideea ca Riddler sa-i trimita corespondenta lui Batman, [ceea ce] m-a captivat a fost faptul ca, daca esti un personaj al carui mod este sa functioneze ca un simbol, sa fie anonim, sa iasa din umbra, nimeni nu ar trebui sa stie cine esti; puterea ta vine din faptul ca esti anonim. Apoi, brusc, cineva incepe sa-ti rapeasca anonimatul, incepi sa-ti pierzi un pic din putere si asta incepe sa te nelinisteasca.”

„Reversul medaliei este ca, retinandu-l pe Riddler, acesta avea mai multa putere”, a adaugat el. „El era mai tulburator. S-a simtit ca o fantoma pe tot parcursul filmului, un fel de prezenta care nu stiai niciodata unde va aparea si cum va afecta lucrurile. si ca acest mister il punea pe Batman intr-o pozitie foarte vulnerabila, pentru ca nu intelegea de unde, cum si ce actioneaza Enigmaticul.”

Robert Pattinson joaca rolul lui Batman alaturi de ZoГ« Kravitz in rolul Catwoman, Andy Serkis in rolul lui Alfred Pennyworth, Jeffrey Wright in rolul lui James Gordon, Colin Farrell in rolul Pinguinului si Paul Dano in rolul Enigmaticului.

The Batman este regizat de Matt Reeves, pe baza unui scenariu pe care l-a scris impreuna cu Peter Craig.

Ryan Leston este jurnalist de divertisment si critic de film pentru IGN. il puteti urmari pe Twitter.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *