Terraria patch 1.4.4. va aduce modificari ale calitatii vietii si cateva elemente noi

Terraria patch 1.4.4. va aduce modificari ale calitatii vietii si cateva elemente noi

Terraria patch-ul 1.4.4. – numit actualizarea Labor of Love – va aduce si mai mult continut in jocul 2D.

Anuntata ieri (14 februarie) de catre YouTuber-ul Chippy (multumiri PCGamesN), actualizarea Labor of Love este un raspuns la faptul ca jocul a castigat premiul Steam’s 2021 Labor of Love.

Cu privire la ceea ce fanii se pot astepta de la patch-ul Labor of Love, Chippy a declarat ca „aceasta actualizare nu va fi axata in principal pe continut – nu este 1.5. in schimb, se va concentra de fapt pe o multime de schimbari de echilibru, dar acestea sunt destul de substantiale si pentru cei care reiau jocul des simt ca veti observa cu adevarat unele dintre aceste schimbari”.

Terraria patch-ul 1.4.4. va aduce diverse modificari ale calitatii vietii, printre care se numara si imbunatatiri ale unor obiecte precum globul de cristal si piatra de ascutit, care dureaza pana la moarte, iar Pescarul va avea sansa de a oferi niste mobilier suplimentar, pe langa recompensele obisnuite din misiuni. Exista si alte cateva schimbari planificate pe care Chippy le mentioneaza in videoclipul sau, pe care il puteti vedea mai jos.

Chippy a adaugat ca, desi actualizarea Labor of Love nu va fi axata pe continut, „[Re-Logic] a spus ca va include cateva elemente, dar acestea vor fi surprize pe care le vom descoperi in ziua respectiva”.

Unul dintre aceste elemente noi include Resplendent Dessert, care le permite jucatorilor sa invoce ambele animale de companie slime impreuna. Acest lucru este un raspuns la o petitie a comunitatii care dorea ca Re-Logic sa reuneasca regele si regina slime.

in afara de asta, exista, de asemenea, unele schimbari de echilibru pentru arme precum Dark Lance, Frostbrand, Flairon, Scourse of the Corruptor si Star Wrath.

incheind videoclipul, Chippy a remarcat ca Re-Logic „a mentionat, de asemenea, ca Terraria 1.4.4. este pe partea mai mica, astfel incat, odata ce aceasta va fi incheiata, vor putea produce in sfarsit al doilea joc [al studioului]”.

in alta ordine de idei, directorul executiv al Team17, Michael Pattison, le-a spus angajatilor ca „trebuie luate masuri”, in urma rapoartelor privind conditiile proaste de munca si hartuirea sexuala din cadrul companiei.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *