Tentacular este un joc VR de la Devolver Digital despre o bestie blanda si gigantica

Tentacular este un joc VR de la Devolver Digital despre o bestie blanda si gigantica

Iar acea creatura esti tu

Devolver Digital si VR sunt o combinatie pe care sunt curios sa o verific, iar editorul paseste din nou in zona de imersiune cu un nou joc care te pune in controlul unei creaturi uriase cu tentacule mari si carnoase. Dar, in loc sa se dezlantuie, in Firepunchd Games’ Tentacular, esti un gigant bland. Este un joc placut despre o insula confortabila, de fapt.

Pentru oricine care a jucat clasicul indie Octodad inainte, atractia este clara. A fi un ciudat bine intentionat, dar iesit din comun, este ceva ce jocurile video pot face foarte bine.

Vei vedea lumea prin ochii unei creaturi impunatoare, dar ce faci, cum ar fi, faci de fapt? Exista un gameplay de „actiune” si de „constructie”, asa ca este un pic sim-y, ceea ce nu este neaparat ceea ce ma asteptam la inceput, avand in vedere premisa si prezentarea. Dar functioneaza! in ceea ce priveste povestea, exista un motiv pentru care Marele Tentaculat nu vrea sa puna mana pe oameni.

Dupa cum explica dezvoltatorii pe pagina Steam pentru Tentacular:

„Crescut printre oameni pe insula plina de viata si excentrica La Kalma, a venit in sfarsit timpul sa dezlegi secretele originii tale misterioase in timp ce lucrezi ca cel mai puternic mester din lume. Ajuta-ti prietenii umani sa cerceteze o sursa de energie ciudata si incredibil de puternica printr-o colectie colosala de activitati bazate pe actiune si puzzle-uri de constructii, folosindu-ti tentaculele titanice pentru a te ajuta in cautarea raspunsurilor si pentru a debloca elemente pentru propriul tau loc de joaca in modul creativ sandbox.”

Jocurile VR bune nu musca mai mult decat pot mesteca (dar, de asemenea, nu sunt nici prea „tech demo”-esti). incadrati putin domeniul de aplicare, ne putem astepta la „peste 50 de nivele de puzzle si actiune”.

Tentacular vine pe Meta Quest si Steam VR (adica si pe Valve Index, Vive si Rift) in primavara anului 2022. (Sper ca ati citit acel subtitlu de sus in stilul lui Hoobastank).

Jordan Devore

Jordan este membru fondator al Destructoid si postere de imagini aparent aleatorii. Acestea sunt orice, dar nu sunt deloc intamplatoare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *