Tencent achizitioneaza studioul canadian Inflexion Games - Destructoid

Tencent achizitioneaza studioul canadian Inflexion Games – Destructoid

Dezvoltatorul Nightingale se alatura unui portofoliu urias de holdinguri

Tencent Holdings Ltd a adaugat inca un studio incepator la portofoliul sau imens de dezvoltatori de jocuri. Inflexion Games, dezvoltatorul canadian independent fondat de fostul manager al BioWare, Aaryn Flynn, a fost vandut integral catre Tencent de catre holdingul britanic Improbable.

„Echipa extrem de talentata de la Inflexion Games are o experienta dovedita in dezvoltarea de universuri captivante care combina actiunea captivanta cu un gameplay excelent”, a declarat vicepresedintele Tencent Games pentru parteneriate, Pete Smith. „Reactia initiala la Nightingale a fost incredibil de pozitiva si asteptam cu nerabdare sa sprijinim Inflexion in realizarea viziunii sale pentru acest titlu si pentru cele viitoare.”

Aaryn Flynn, care va continua sa ocupe functia de director executiv al Inflexion, a vorbit, de asemenea, despre bucuria lor in legatura cu aceasta achizitie.

„Este un privilegiu sa lucrez cu familia Tencent”, a declarat Flynn. „Profunzimea cunostintelor si a expertizei pe care o ofera echipele globale ale Tencent, precum si imputernicirea lor fata de independenta si spiritul creativ al echipei noastre, ofera o oportunitate nepretuita de colaborare. Asteptam cu nerabdare sa lucram impreuna la Nightingale‘s Early Access in cursul acestui an.”

Achizitia scoate Inflexion de la o rascruce destul de precara. Dezvoltatorul, care in prezent inca lucreaza din greu la titlul de aventura Nightingale, a fost lovit recent de vestea ca proprietarul Improbable se retrage practic din dezvoltarea de jocuri first-party, lasand astfel viitorul atat al lui Nightingale, cat si al Inflexion insusi, oarecum in balanta. Achizitia Tencent va oferi echipei cel putin o baza solida pe care sa se poata sprijini si sa-si continue activitatea.

Pentru a citi mai multe despre ideile lui Aaryn Flynn pentru viitorul Inflexion, consultati acest interviu recent cu GamesIndustry.biz.

Chris Moyse

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *