Tastaturile si mouse-urile Razer Gaming sunt reduse la Amazon

Tastaturile si mouse-urile Razer Gaming sunt reduse la Amazon

Mai multe produse Razer sunt in prezent reduse la Amazon, inclusiv mouse-ul Orochi Wireless, mouse-ul de gaming Naga X si o reducere de 70 de dolari pentru tastatura BlackWidow V3 Mini. Naga X este prezentat in prezentarea noastra a celor mai bune mouse-uri de gaming, iar BlackWidow V3 Mini este una dintre alegerile noastre pentru cele mai bune tastaturi de gaming. Daca jucati MMO-uri, Naga X este o alegere excelenta, iar cei care prefera tastaturile compacte ar trebui sa ia cu siguranta in considerare BlackWidow V3 Mini. Alte cateva accesorii sunt incluse in vanzare, asa ca nu uitati sa verificati toate ofertele de pe Amazon.

130 $ (a fost 200 $)

Tastatura BlackWidow V3 Mini este redusa la unul dintre cele mai mici preturi pe care le-am vazut in ultima vreme. Reducerea de la 200 de dolari la doar 130 de dolari, tastatura compacta ofera pana la 200 de ore de autonomie a bateriei, trei moduri de conectivitate si taste Stealth Pudding pentru a lasa luminile RGB Razer sa straluceasca. Daca nu sunteti un fan al comutatoarelor verzi (care ofera un raspuns tactil si clicky), Amazon reduce, de asemenea, tastatura cu comutatoare galbene silentioase.

50 $ (a fost 70 $)

Oferind pana la 950 de ore de autonomie, un design usor si doua butoane laterale, tastatura wireless Orochi V2 este versatila atat pentru munca, cat si pentru jocuri. De asemenea, vine cu comutatoarele mecanice Razer de a doua generatie, care au o durata de viata de 60 de milioane de clicuri.

Daca doriti sa treceti de la lucru la raiduri, puteti trece rapid de la optiunea sa de conectivitate Bluetooth la un mod HyperSpeed Wireless imbunatatit pentru o latenta redusa. Acest lucru va afecta durata de viata a bateriei, desi ruland strict in modul HyperSpeed, veti obtine peste 400 de ore de joc inainte de a avea nevoie de baterii noi.

60 $ (a fost 80 $)

Razer Naga X este construit pentru jocurile MMO, cu 16 butoane programabile care faciliteaza accesul la fiecare intrare (in MMO-uri tind sa fie multe). in ciuda tuturor acestor butoane suplimentare, Naga X are doar 85 g, iar firul sau Speedflex se spune ca reduce rezistenta si ofera un control imbunatatit. Razer completeaza pachetul cu suport pentru iluminarea Chroma RGB.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *