Tag Heuer continua sa faca ceasuri inteligente scumpe

Tag Heuer continua sa faca ceasuri inteligente scumpe, dar le cumpara cineva?

Pentru pretul unui PC de gaming decent, TAG Heuer promitea performante de varf combinate cu un aspect elegant si un set de caracteristici inovatoare. Ceasurile Calibre E4 au fost anuntate cu promisiunea mai multor fete de ceas, de la un dispozitiv de urmarire a starii de bine pana la o animatie futurista si colorata. De asemenea, clientii puteau opta pentru un aspect mai clasic al cadranului de ceas mecanic, bazat pe numeroasele ceasuri pe care TAG Heuer le-a lansat in ultimii 160 de ani. Au existat (si exista) atat aspecte sportive, cat si optiuni elegante si atemporale din care sa aleaga.

in ceea ce priveste caracteristicile, atat modelul de 45 mm, cat si cel de 42 mm au fost anuntate cu o gama larga de optiuni de urmarire a fitness-ului. Odata configurate, aceste ceasuri pot fi conectate la un smartphone pentru a ajuta la planificarea antrenamentelor; de asemenea, acestea monitorizeaza pasii, caloriile arse si ritmul cardiac in timp real. O caracteristica nou adaugata cu aceasta linie a fost capacitatea de a vizualiza antrenamentele, ghidandu-i pe utilizatori prin intreaga lor rutina de exercitii si amintindu-le cand sa ia o pauza, precum si cand sa inceapa urmatorul set.

Este greu de negat ca functia arata sofisticat, dar nu este nimic ce nu ar putea fi inlocuit cu un ceas mai ieftin si un videoclip gratuit de exercitii pe YouTube. Cu toate acestea, exista libertatea suplimentara de a nu avea nevoie de un telefon sau de un televizor – toate informatiile sunt afisate chiar acolo, pe ceasul Calibre E4.

TAG Heuer a afirmat ca ceasurile ofera ecrane foarte luminoase care functioneaza in plina lumina solara si sunt livrate cu un incarcator care poate fi folosit ca un ceas de noapte discret, precum si ca suport pentru ceas. Odata ce aceste ceasuri au ajuns pe piata, TAG Heuer a sugerat ca utilizatorii ar putea alege dintr-o serie de curele din piele si otel pentru a-si personaliza si mai mult ceasul, si exista o multime de culori din care puteti alege.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *