Tactics RPG Dark Deity vine pe Switch in luna martie - Destructoid

Tactics RPG Dark Deity vine pe Switch in luna martie – Destructoid

Chiar mai multe jocuri tactice ajung pe Switch

RPG-ul de strategie Dark Deity pare cu siguranta sa se inspire din era tacticii de pe Game Boy Advance, iar in curand va fi in sfarsit si pe o consola portabila Nintendo. Dark Deity vine pe Nintendo Switch pe 17 martie 2022.

Dezvoltatorul Sword and Axe a debutat Dark Deity anul trecut, aparand mai intai pe Steam. RPG-ul tactic urmareste recrutii academiei militare in timp ce sunt impinsi in mijlocul unui razboi. Exista arbori de clasa si o rotire diferita pe perma-death obisnuit. in loc sa moara pentru totdeauna, unitatile iau rani, afectandu-le permanent statisticile.

Versiunea de Switch se lanseaza alaturi de imbunatatiri grafice si de gameplay fata de versiunea originala Dark Deity. Atat aspectul, cat si tacticile de Dark Deity primesc o punere la punct, hartile fiind remodelate si peste 320 de arme, vraji si abilitati fiind reechilibrate. Actualizarea hartilor va ajunge si pe versiunea Steam in luna martie.

Doar din aspect, Dark Deity imi aminteste de vechile epoci SNES si Game Boy Advance ale lui Fire Emblem jocuri. si in timp ce ma bucur ca Fire Emblem a trecut la productii mai mari, aceasta abordare indie a genului pare si ea destul de intriganta. Are niste abordari noi ale unor mecanici vechi si o arta grozava a personajelor. De asemenea, munca de sprite este deja destul de bine pusa la punct:

Cu Triangle Strategy care incepe si el in luna martie, iar primul Front Mission remake care va sosi in vara, se anunta vremuri bune pentru fanii tacticii pe Switch. Dark Deity ajunge pe Nintendo Switch pe 17 martie 2022.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *