Sustine o femeie aspiranta la dezvoltarea de jocuri cu printuri Tomb Raider la cea de-a 25-a aniversare

Sustine o femeie aspiranta la dezvoltarea de jocuri cu printuri Tomb Raider la cea de-a 25-a aniversare

La multi ani, Lara

Tuturor ne place sa sarbatorim aniversarile jocurilor noastre clasice preferate – de ce sa nu sprijinim in acest proces urmatoarea generatie de designeri de jocuri? in onoarea Tomb Raider‘s 25th anniversary, Crystal Dynamics si Square Enix au incheiat un parteneriat cu o serie de artisti renumiti pentru a crea un set in editie limitata de printuri reimaginate ale cutiilor din serie. Pe langa faptul ca au creat o arta frumoasa pentru a-i ajuta pe fani sa comemoreze aceasta ocazie speciala, 100% din incasarile obtinute din vanzarea printurilor vor merge catre Girls Make Games, o organizatie de strangere de fonduri care incurajeaza tinerele fete sa urmeze o cariera in industria jocurilor. Cincisprezece artisti diferiti au contribuit la acest proiect, iar toate lucrarile lor pot fi vazute in aceasta galerie, de unde puteti descarca si imagini de fundal pentru calculator cu tematica speciala.

Imprimeurile sunt vandute sub forma unui pachet de 15 exemplare la pretul de 49,99 de dolari, incepand cu 14 februarie (despre care site-ul ne spune cu entuziasm ca este ziua de nastere a Larei) si pana pe 7 martie 2022.

Aceste achizitii sunt precomenzi, iar printurile sunt asteptate sa fie livrate candva in aprilie. Square Enix a infiintat, de asemenea, un site oficial unde puteti urmari toate festivitatile pe care le-au planificat pentru cea de-a 25-a aniversare.

[Sursa imaginii: Girls Make Games]

Girls Make Games a fost infiintata in 2014 de Laila Shabir si sotul ei ca o tabara de vara pentru tinerele fete care doreau sa lucreze in industria jocurilor. De atunci, organizatia a crescut semnificativ, iar acum, pe langa tabara de vara, organizeaza game jams si ateliere de codare si chiar ofera informatii pentru parinti si profesori pentru a-i ajuta sa le pregateasca pe tinerele din viata lor pentru o cariera in domeniul jocurilor. Companii precum Riot, BioWare si Double Fine au gazduit excursii pentru participantele la tabara, iar in 2018 Google Play a incheiat un parteneriat cu Girls Make Games pentru a oferi un premiu sub forma de bursa pentru castigatoarea concursului lor de design de jocuri.

Cred ca acesta este un parteneriat fantastic pentru a sarbatori Tomb Raider‘s 25th anniversary, avand in vedere ca Lara Croft a fost una dintre primele protagoniste feminine ale unei serii tentpole in jocuri. Girls Make Games a facut si continua sa faca o munca incredibila pentru a face din industria jocurilor video un loc mai primitor si mai incluziv, precum si pentru a celebra contributiile femeilor la titlurile pe care le iubim.
[Sursa imaginii recomandate: Game Informer]

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *