Survival Evolved si Team Sonic Racing sunt jocurile tale PlayStation Plus pentru luna martie 2022
|

Survival Evolved si Team Sonic Racing sunt jocurile tale PlayStation Plus pentru luna martie 2022

Jocurile PlayStation Plus gratuite pentru luna martie 2022 sunt Ark: Survival Evolved, Team Sonic Racing si versiunea PS5 a lui Ghostrunner, precum si versiunea standalone a jocului multiplayer Ghost of Tsushima: Legends este, de asemenea, adaugata.

Toate jocurile vor putea fi descarcate in perioada 1 martie – 4 aprilie. Dupa aceea, va trebui sa aveti un abonament PlayStation Plus activ pentru a pastra jocurile. Daca inca te joci pe un PS4, din pacate nu vei putea obtine Ghostrunner.

Daca jocurile de supravietuire cu roboti dinozauri (dar nu acei roboti dinozauri) sunt pe placul tau, citeste recenzia noastra despre Ark: Survival Evolved pentru a gusta din batalia preistorica. Merita mentionat faptul ca, daca sunteti deja abonat la Xbox/PC Game Pass, serviciul a adaugat recent Ark: Ultimate Survivor Edition, care include toate DLC-urile din ultimii sapte ani.

Puteti citi, de asemenea, recenzia noastra despre Ghostrunner pentru ceea ce Mitchell Saltzmann de la IGN numeste un „joc de actiune de scurta durata, dar memorabil, cu cateva momente incredibile”.

S-ar putea sa va surprinda sa aflati ca, dintre toate cele trei jocuri PlayStation Plus din aceasta luna, Team Sonic Racing este de fapt cel mai bine cotat, obtinand o nota de 8,5 din 10 in recenzia noastra. Contribuabilul David Jagneaux l-a numit „un superb joc de curse arcade, plin de curse ametitoare, piste halucinante si idei noi care fac cooperarea distractiva”.

in cele din urma, Ghost of Tsushima: Legends, modul multiplayer al jocului – transformat recent intr-un joc de sine statator – este, de asemenea, adaugat la PlayStation Plus, disponibil atat in versiunea PS4, cat si in cea PS5.

Retineti ca aveti la dispozitie si pana la 28 februarie pentru a descarca actualele jocuri gratuite PlayStation Plus, inclusiv UFC 4, Planet Coaster: Console Edition, si Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *