Supermassive Games marcheaza un nou IP intitulat The Quarry

Supermassive Games marcheaza un nou IP intitulat The Quarry

Supermassive Games, dezvoltatorul din spatele jocului Antologia Dark Pictures a inregistrat o noua marca inregistrata pentru un nou IP numit The Quarry.

Dupa cum a observat the_marmolade pe Twitter si a raportat de catre IGN, Supermassive a semnat pentru marca inregistrata la Oficiul de Proprietate Intelectuala al Uniunii Europene, care a fost depusa la categoriile comune cu lansarile pentru console si PC.

Aceasta marca inregistrata o face sa fie prima non-Antologia Dark Pictures joc din 2018 si urmeaza la scurt timp dupa anuntul ca dezvoltatorul a inregistrat alte sase marci comerciale Dark Pictures jocuri.

O alta noua marca comerciala Supermassive Games si-a facut aparitia: https://t.co/uwdvS1oOJT pic.twitter.com/tZzin4ho7B

Nu exista alte clarificari cu privire la faptul ca The Quarry va fi un joc complet in acest moment. Totusi, exista un logo alb-negru care este considerabil diferit de tot ceea ce a produs Supermassive pana acum.

in luna octombrie a anului trecut, Supermassive Games a anuntat cel de-al patrulea capitol din Antologia The Dark Pictures – The Devil In Me -. care va actiona ca final de sezon. Jocul urmareste „un grup de regizori de documentare care primesc o invitatie misterioasa la o replica a „Castelului Crimelor” al lui H.H. Holmes, primul criminal in serie din America. in curand descopera ca sunt urmariti si ca miza este mult mai mare decat numarul de telespectatori”.

Diavolul din mine urmeaza dupa Pana in zori – care a dat startul antologiei in 2015 – Omul din Medan, Mica speranta, si recent lansatul House of Ashes.

in recenzia de patru stele facuta de NME pentru House of Ashes, Dominic Preston a spus: „House of Ashes este departe de a fi perfecta, iar Imagini intunecate prezinta inca loc de imbunatatire. Dar, atat din punct de vedere mecanic, cat si narativ, acesta este cel mai bun joc de pana acum – de departe – iar fanii horror multumiti de o naratiune interactiva vor gasi aici mai multe lucruri de care sa se bucure ca niciodata.”

in alte stiri, dupa recenta lansare din 18 februarie, Horizon Forbidden West a devenit jocul numarul unu in clasamentul cutiilor din Marea Britanie si a doua cea mai mare lansare PS5 de pana acum.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *