Subnautica dezvoltatorii Subnautica urmatorul joc Project M intra in acces anticipat in acest an

Subnautica dezvoltatorii Subnautica urmatorul joc Project M intra in acces anticipat in acest an

Urmatorul titlu al celor de la Unknown Worlds, Project M, a fost dezvaluit si va fi lansat in early access in acest an.

Unknown Worlds, creatorul lui Subnautica, lucreaza la un „joc de strategie pe rand cu totul unic, amplasat intr-o lume SF”, potrivit unui comunicat de presa al editorului Krafton. Comunicatul dezvaluie, de asemenea, ca Proiectul M este „programat pentru accesul timpuriu in 2022”, dar nu au fost oferite alte detalii.

Krafton a achizitionat dezvoltatorul in luna octombrie a anului trecut. „Unknown Worlds sunt niste dezvoltatori incredibil de priceputi si pasionati, cu un dar de neegalat pentru creativitate si cu o experienta dovedita in construirea unor lumi de succes orientate catre jucatori”, a declarat CH Kim, CEO al Krafton Inc, intr-un anunt facut la vremea respectiva. „Krafton nu va precupeti niciun efort pentru a-i ajuta. Nu numai ca ne imbunatatesc capacitatile de dezvoltare, dar impartasim obiectivul de a crea experiente unice pentru publicul global.”

Subnautica. Credit: Unknown Worlds

„A fost imediat evident cat de strans se aliniaza Unknown Worlds si Krafton in ceea ce priveste modul in care gandim despre jocuri si dezvoltarea de jocuri”, a adaugat Charlie Cleveland, CEO al Unknown Worlds, in acelasi anunt. „Subnautica si PUBG au inceput amandoua cu umilinta si au evoluat cu succes prin iteratie si feedback constant. Vrem sa aducem noi jocuri pe scena mondiala – iar cu Krafton, suntem cu un pas mare mai aproape. Asteptam cu adevarat cu nerabdare viitorul nostru impreuna.”

Anuntul a inclus si o prezentare a ceea ce acum stim ca este Proiectul M, care este dezvoltat in paralel cu actualizarile continue pentru Subnautcia, si Subnautica: Below Zero.

in alta ordine de idei, thrillerul psihologic la prima persoana Martha Is Dead va primi modificari pentru versiunea PlayStation, care vor cenzura aspecte ale jocului si vor intarzia cu cateva saptamani lansarea fizica a versiunilor PS4 si PS5. Dezvoltatorul a declarat ca „cu regret am fost nevoiti sa modificam experienta pe versiunile PS5 si PS4, unele elemente nu mai pot fi jucate”.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *