Studioul din spatele titlurilor NBA si WWE va realiza un "joc de condus in lume deschisa" AAA

Studioul din spatele titlurilor NBA si WWE va realiza un „joc de condus in lume deschisa” AAA

Visual Concepts, studioul din spatele titlurilor NBA 2K precum si de WWE 2K a dezvaluit ca pregateste un „joc de condus in lume deschisa” AAA.

in urma unei actualizari a biografiei lor de pe Twitter, care promite acum „un nou joc AAA care va va da pe spate”, Visual Concepts indreapta, de asemenea, oamenii catre pagina lor de recrutare.

Una dintre multele anunturi este pentru un producator la studioul Foothill Ranch al Visual Concepts, compania „cautand un producator experimentat care sa se alature eforturilor noastre de dezvoltare a unui joc de condus in lume deschisa, neanuntat, cu o licenta majora.

„Acest titlu AAA este destinat mai multor platforme. in cadrul acestui rol, va veti alatura echipei noastre de productie, care este responsabila pentru supravegherea echipei de dezvoltare a produsului in livrarea de caracteristici de inalta calitate, ajutand in acelasi timp la gestionarea domeniului general al proiectului, a calitatii si a programului”, se arata in descrierea postului.

iti plac jocurile? Construieste jocuri! Alatura-te echipelor NBA 2K si WWE 2K si construieste titluri indragite de milioane de oameni: https://t.co/1JuN7iI2L8

Acelasi studio cauta, de asemenea, un artist tehnic senior, un inginer senior de constructie si automatizare, un inginer software senior si un inginer software senior, multiplayer. Aceste anunturi confirma faptul ca Visual Concepts doreste sa foloseasca Unreal Engine in viitorul sau joc de condus in lume deschisa, iar titlul va avea si multiplayer online.

Cea mai apropiata „licenta majora” de Visual Concepts este Midnight Club, un joc de curse care a fost in repaus din 2008, dar care este detinut de Rockstar Games, care detine si compania mama a Visual Concepts, Take-Two Interactive.

in alte stiri despre condus, Mario Kart 8 Deluxe castiga 48 de noi trasee sub forma de continut descarcabil (DLC) platit, primul val fiind adaugat incepand cu 18 martie.

Anuntate in timpul unui Nintendo Direct la inceputul acestei saptamani (9 februarie), pistele pentru Nintendo Switch sunt toate cursuri remasterizate din jocurile Mario Kart anterioare. Acestea includ intrari din Super Mario Kart de pe SNES, Mario Kart 64,В Mario Kart Double Dash si Mario Kart Wii. Exista chiar si loc pentru cateva piese de la recenta intrare pe mobil, Mario Kart Tour.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *