Capcom dezvaluie numaratoarea inversa care starneste speranta pentru un nou Street Fighter

Street Fighter 6 va fi dezvaluit saptamana viitoare, spune un insider

Au aparut noi informatii conform carora numaratoarea inversa dezvaluita de Capcom va cronometra anuntul unui nou joc de Street Fighter joc.

Jeff Grubb de la GiantBomb a dezvaluit ca „mai multe surse” au confirmat ca jocul pentru care Capcom a lansat o numaratoare inversa pe site-ul de teaser este Street Fighter 6. in videocast, care a fost transcris de catre VGC, Grubb spune ca „Toata lumea ar trebui sa se astepte Street Fighter 6, pentru ca asta am auzit”. Grubb este o sursa de incredere de informatii din industrie, care a dezvaluit cu exactitate o serie de anunturi viitoare in trecut.

Numaratoarea inversa se incheie luni, 21 februarie, ora 6 AM GMT, cand se asteapta ca noul joc sa fie anuntat. in timp ce teaserul este rar, multe indicii arata ca cronometrul are legatura cu Street Fighter seria Fighter Fighter. Anul 2022 marcheaza cea de-a 35-a aniversare a francizei de lupte si, in ianuarie, Capcom a dezvaluit logo-ul aniversar, spunand in acelasi timp: „Va rugam sa asteptati cu nerabdare dezvoltarea viitoare a Street Fighter series”.

Logo-ul celei de-a 35-a aniversari Street Fighter. Credit: Capcom.

Cronometrul se incheie, de asemenea, in acelasi timp cu cel al lui Capcom Street Fighter Pro Tour de la Capcom. Aceste fapte, alaturi de numarul de surse din interior, toate indica ceva legat de serie. Cu toate acestea, stilul fontului, impreuna cu zvonurile conform carora un Resident Evil 4 remake este in curs de dezvoltare i-a determinat pe unii sa se intrebe daca nu cumva cronometrul avea mai degraba legatura cu franciza horror. Altii au sugerat ca ar putea fi legat de DLC pentru Resident Evil Village.

Cea de-a opta intrare in franciza Resident Evil franciza a fost extrem de popular pentru Capcom, inregistrand profituri record pentru companie. DLC s-ar potrivi, de asemenea, cu strategia de succes a Capcom pentru Resident Evil VII. in ciuda acestui fapt, datorita numarului de rapoarte de la persoane din industrie, se pare ca rapoartele despre joc au legatura cu Street Fighter par mai substantiale.

in alta ordine de idei, se pare ca Bobby Kotick, CEO-ul Activision Blizzard, a donat aproape jumatate de milion de lire sterline pentru cauze republicane. Kotick se afla in prezent in centrul unui proces de hartuire sexuala intentat impotriva companiei.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *