Street Fighter 6 ar putea folosi motorul RE

Street Fighter 6 ar putea folosi motorul RE

Street Fighter 6 ar putea fi primul joc din serie care sa foloseasca RE Engine, potrivit unor zvonuri care circula online.

Vorbind pe profilul sau de Twitter, cunoscutul insider Capcom Dusk Golem a dezvaluit ca viitorul joc de lupte va folosi RE Engine, la fel ca orice joc important pentru urmatorii ani.

Street Fighter 6 a fost anuntat oficial prin intermediul unui teaser care prezinta un nou stil artistic; este posibil sa fie din nou exclusiv PlayStation/PC

Bineinteles, orice joc nou important al celor de la Capcom pentru urmatorii cativa ani, cel putin, va folosi RE Engine. https://t.co/YsuaL7i1b4

Street Fighter V a folosit motorul Unreal Engine 4, ca multe alte jocuri de lupta moderne, asa ca va fi foarte interesant de vazut cum RE Engine va modela Street Fighter 6, daca jocul va folosi intr-adevar motorul, asa cum sugereaza insiderul.

Street Fighter 6 a fost anuntat oficial saptamana aceasta cu un scurt teaser trailer in care apar Ryu si Luke. Nu au fost dezvaluite prea multe despre joc, dar se asteapta ca mai multe informatii sa apara in aceasta vara.

Street Fighter 6, urmatoarea evolutie a renumitei serii Street Fighterв„ў, care s-a vandut in peste 47 de milioane de unitati de cand a intrat pe scena acum 35 de ani, este in curs de dezvoltare. Trailerul teaser a prezentat o imagine a viitorului Street Fighterв„ў, in timp ce Ryu, principalul actor al seriei, se confrunta cu noul challenger Luke. Cel de-al 45-lea si ultimul personaj din lista Street Fighterв„ў V a fost prezentat ca avand un rol cheie in urmatorul proiect Street Fighter, care a fost acum confirmat. Mai multe detalii vor fi comunicate in aceasta vara.

Street Fighter 6 este in prezent in curs de dezvoltare pentru platforme care urmeaza sa fie confirmate. Va vom tine la curent cu noutatile despre joc de indata ce vom afla mai multe despre el, asa ca ramaneti cu noi pentru cele mai noi stiri.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *