Street Fighter 6 a fost anuntat oficial printr-un teaser cu un nou stil artistic; posibil sa fie din nou exclusiv PlayStation/PC
|

Street Fighter 6 a fost anuntat oficial printr-un teaser cu un nou stil artistic; posibil sa fie din nou exclusiv PlayStation/PC

Dupa numeroase zvonuri, Capcom a anuntat oficial Street Fighter 6, cu mai multe noutati despre titlul care va aparea in aceasta vara.

Urmatorul episod din populara franciza Street Fighter a fost anuntat printr-un scurt teaser trailer cu Ryu si Luke. Desi teaserul nu dezvaluie prea multe, putem vedea clar un stil artistic nou-nout pentru viitorul brawler. Cel putin, in comparatie cu cel mai recent episod Street Fighter -Street Fighter V.

Colectia Capcom Fighting Collection a fost anuntata; aduce jocuri clasice precum Darkstalkers, Super Gem Fighter si altele

Puteti vedea mai jos trailerul teaser oficial, alaturi de cateva capturi de ecran preluate din acest trailer:

Interesant este faptul ca, in urma anuntului jocului, Jez Corden si Nick „Shpeshal Nick” Baker, cunoscatori ai Xbox, au sugerat ca jocul ar putea fi din nou exclusiv pentru PlayStation si PC si, ca atare, nu va vedea lumina tiparului pe Xbox.

Nu pariati ca veti vedea SF6 pe Xbox imo.

Ramane de vazut daca Street Fighter 6 va fi sau nu exclusiv pentru PlayStation/PC. Va vom actualiza de indata ce vom afla mai multe despre urmatorul episod al seriei.

Actualizarea Monster Hunter Rise 3.9.0 va introduce un nou set de armuri Black Belt Armor, arme Defender si multe altele

intre timp, puteti consulta site-ul oficial al jocului chiar aici. Dupa cum a dezvaluit Capcom, mai multe noutati despre joc vor fi dezvaluite in aceasta vara.

Street Fighter 6, urmatoarea evolutie a renumitei serii Street Fighterв„ў, care s-a vandut in peste 47 de milioane de unitati de cand a aparut pe scena acum 35 de ani, este in curs de dezvoltare. Trailerul teaser a prezentat o imagine a viitorului Street Fighterв„ў, in timp ce Ryu, principalul actor al seriei, se confrunta cu noul challenger Luke. Cel de-al 45-lea si ultimul personaj din lista Street Fighterв„ў V a fost prezentat ca avand un rol cheie in urmatorul proiect Street Fighter, care a fost acum confirmat. Mai multe detalii vor fi impartasite in aceasta vara.

in alte stiri legate de Capcom – editorul a anuntat, de asemenea, Capcom Fighting Collection, o antologie de 10 titluri clasice – inclusiv seria completa Darkstalkers, reunite pentru prima data in afara Japoniei. Fiecare dintre cele 10 titluri din colectie a fost revitalizat cu multiplayer online, caracteristici imbunatatite si actualizari ale calitatii vietii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *