Streamingul Twitch revine pe Xbox la aproape doi ani dupa disparitia Mixerilor

Streamingul Twitch revine pe Xbox la aproape doi ani dupa disparitia Mixerilor

Daca aveti unul dintre aceste trei modele Xbox, puteti gasi integrarea Twitch „reamenajata” sub fila „Capture and Share” a consolei, potrivit Xbox (fila se gaseste in Ghid). in cadrul acelei file, selectati „Live Streaming” pentru a deschide meniul de optiuni de streaming.

Va va fi prezentata integrarea Twitch si cateva dintre cele mai utile caracteristici legate de aceasta, inclusiv butonul „Go live now”. Totusi, inainte ca acesta sa functioneze, va trebui sa va luati telefonul si sa scanati codul QR care va este prezentat pentru a va conecta contul Twitch cu consola. Alternativ, exista un link catre un site web pentru utilizatorii care nu pot scana codul.

Dupa ce ati stabilit legatura, puteti configura setarile pentru a va satisface nevoile, inclusiv daca doriti ca microfonul sa fie activat. Daca doriti ca spectatorii sa va poata vedea si auzi, va trebui sa conectati o camera web si casti la consola, altfel, pe Twitch va fi transmis doar jocul.

Xbox ofera acces direct si la alte cateva controale, inclusiv la cursoare pentru a regla nivelul microfonului si al volumului jocului, posibilitatea de a selecta rata de biti si rezolutia la care doriti sa transmiteti si un comutator pentru a controla daca sunetul petrecerii este inclus in streaming.

Selectarea „Go live now” va incepe imediat o transmisiune folosind setarile pe care le-ati ales, asa ca asigurati-va ca este configurat asa cum doriti inainte de a apasa acel buton. Xbox mentioneaza ca telespectatorilor tai li se va prezenta automat un ecran de „pauza” daca schimbi jocul in timpul transmisiunii in direct.

Ce a determinat Xbox sa renunte la Twitch de prima data? Decizia de afaceri a avut probabil ceva de-a face cu Mixer, propriul concurent al Microsoft, care in cele din urma s-a inchis in 2020.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *