SteelSeries dezvaluie accesorii speciale pentru PC cu tema Destiny 2

SteelSeries dezvaluie accesorii speciale pentru PC cu tema Destiny 2

SteelSeries a dezvaluit o colaborare speciala Destiny x SteelSeries care cuprinde variante speciale Destiny cu tema Destiny ale castilor, mouse-urilor, mouse pad-urilor si altor accesorii de gaming, pentru a sarbatori cea mai noua expansiune Destiny 2, The Witch Queen. Fiecare dintre periferice prezinta un redesenaj unic bazat pe interfata si estetica din joc a lui Destiny 2. Clientii care precomanda modelele din editia speciala vor primi, de asemenea, un emote exclusiv in joc, plus acces anticipat la noile caracteristici din aplicatia pentru desktop a SteelSeries.

$60

Setul de casti SteelSeries Arctis 1 cu tema Destiny are o schema unica de culori alb si gri, cu decalcomanii Destiny pe castile exterioare, pe plasa interioara a urechii si pe banda de protectie. in rest, este identic cu Arctis 1 standard in ceea ce priveste calitatea sunetului, designul si caracteristicile, inclusiv microfonul detasabil, banda de protectie intarita cu otel si suportul multi-console pentru PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S si Nintendo Switch.

Clientii care achizitioneaza castile Destiny x SteelSeries Arctis 1 vor avea acces anticipat la noul preset de egalizator „Sonar” pentru software-ul SteelSeries GG.

$75

Rival 5 este un mouse de gaming usor, de dimensiuni normale, care dispune de doua clicuri, o rotita de defilare centrala si un buton de schimbare a DPI, plus 5 butoane laterale programabile care sunt usor accesibile cu degetul mare (daca sunteti dreptaci). Editia Destiny Edition prezinta, de asemenea, aceleasi benzi de iluminare RGB in partea superioara a mouse-ului si sub rotita de defilare ca si modelul de baza, plus o noua pictograma Destiny iluminata RGB pe partea din spate a sasiului. Toate elementele RGB sunt personalizabile.

$70

Daca doriti cu adevarat sa va impodobiti biroul de jocuri pentru PC cu echipament Destiny, mouse pad-ul QcK Prism XL de la SteelSeries primeste, de asemenea, o varianta speciala cu un skin unic cu tema Destiny 2. Pad-ul este realizat din panza microtesuta si masoara 35,4331 inci latime, 11,8 inci lungime si 0,14 inci (4 mm) grosime. Acesta are iluminare RGB pe margini care poate raspunde la notificari specifice din joc.

Toate cele trei periferice SteelSeries x Destiny sunt disponibile pentru precomanda acum, iar comenzile sunt asteptate sa fie livrate intre martie si aprilie. De asemenea, puteti precomanda un pachet cu toate cele trei elemente din magazinul online al Bungie. Toate produsele SteelSeries x Destiny se livreaza cu un cod pentru a rascumpara un emote Viral Celebration, exclusiv in timp, pentru a fi folosit in Destiny 2.

Alaturi de noile accesorii din colaborarea Destiny, SteelSeries a anuntat, de asemenea, planurile pentru placutele de casti cu tema Destiny 2 pentru linia de casti Arctis Pro. Aceste placi interschimbabile vor fi lansate pe magazinul online SteelSeries la pretul de 35 de dolari pe 22 februarie, coincizand cu lansarea expansiunii The Witch Queen.

GameSpot poate primi un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *