Steam Deck New Teardown depaseste cu mult ceea ce am vazut
|

Steam Deck New Teardown depaseste cu mult ceea ce am vazut, inlocuirea bateriei pare dura

Primele unitati Steam Deck vor incepe sa fie livrate in putin peste o saptamana, iar acum avem cea mai detaliata privire de pana acum asupra interiorului PC-ului portabil de gaming de la Valve. Valve a facut propriul lor teardown Steam Deck anul trecut, dar nu a mers cat de adanc ar fi putut – din fericire, un nou videoclip de la iFixit intra in toate detaliile. Obtinem o privire intriganta asupra declansatoarelor de joc, touchpad-ului, radiatorului, placii de baza si a cipurilor si multe altele.

Asadar, cat de usor va fi sa faci lucruri obisnuite, cum ar fi sa schimbi SSD-ul sau bateria sistemului? Ei bine, este un sac mixt. SSD-ul pare a fi o nimica toata, cu un singur surub de scos. Pe de alta parte, bateria in forma de L a sistemului pare sa fie o adevarata pacoste, deoarece este tinuta strans cu o tona de adezivi, iar apropierea sa de ecranul sistemului inseamna ca veti dori sa evitati utilizarea alcoolului sau a altor solventi care ar putea facilita indepartarea acesteia. in general, iFixit acorda Steam Deck o nota de 7 din 10 pentru reparabilitate, deci exista si parti bune si parti rele in ceea ce priveste designul. Vedeti videoclipul lor complet, mai jos.

The Gunk vine pe Steam si in alte magazine in primavara

Nu ati tinut pasul cu Steam Deck? Sistemul se vinde in configuratii de 399 de dolari, 529 de dolari si 649 de dolari, singura diferenta fiind cantitatea de stocare la bord. Iata care sunt specificatiile de baza ale sistemului:

Steam Deck ofera un APU AMD Van Gogh cu 4 nuclee si 8 fire de executie. Procesorul va functiona la o viteza de baza de 2,4 GHz si va functiona turbo pana la 3,5 GHz. in ceea ce priveste GPU-ul, veti primi arhitectura AMD RDNA 2 cu 8 unitati de calcul pentru un total de 512 procesoare de flux care vor functiona la 1600 MHz. Procesorul va oferi 448 GFlops, in timp ce GPU-ul va oferi 1,6 TFLOPs de putere FP32 pentru un total de peste 2 TFLOPs de performanta, ceea ce il face mai rapid decat consolele originale Xbox One si PlayStation 4.

Primul val de unitati Steam Deck incepe sa fie livrat pe 25 februarie. De acolo, mai multe unitati vor fi expediate in functie de locul in care va aflati in coada de precomanda.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *