Statuia Larei Croft aterizeaza la Londra inaintea unei experiente imersive Tomb Raider

Statuia Larei Croft aterizeaza la Londra inaintea unei experiente imersive Tomb Raider

O statuie a Larei Croft a fost dezvelita in Camden, Londra, inaintea lansarii experientei de Tomb Raider: The Live Experience

Tomb Raider: The Live Experience se lanseaza la 1 aprilie si permite echipelor de 8 persoane sa exploreze o destinatie de 30.000 de metri patrati in cadrul faimoasei Stable Market din Camden.

Potrivit site-ului „Tomb Raider: The Live Experience ii va purta pe cei care cauta aventura intr-o calatorie in care se vor alatura Larei Croft in urmarirea ei pentru a recupera un artefact puternic care a cazut in mainile unui inamic periculos.

„Misiunea ta? Sa salvezi lumea. Evadeaza de pe o nava care se scufunda, exploreaza jungla din Costa Rica, descopera un mormant stravechi, rezolva puzzle-uri de mediu si lupta-te cu un ordin secret, in timp ce aceasta noua atractie plina de adrenalina, completata cu lumi pitoresti frumoase, actori si personaje live din franciza Tomb Raider, prinde viata.”

Lara Croft aterizeaza la Londra.

Statuia de 9 picioare prezinta elemente de design din toti cei 25 de ani de Tomb Raider‘s history.

Tomb Raider: The Live Experience a fost creata de Little Lion Entertainment, echipa din spatele The Crystal Maze Live Experience, in colaborare cu Crystal Dynamics si Square Enix.

Tom Lionetti-Maguire, CEO si fondator al Little Lion Entertainment Limited, a declarat: „Este o experienta unica: „Aceasta experienta este un schimbator de joc pentru experientele live! Sa lucram cu Crystal Dynamics si Square Enix este o onoare si cu atat mai special cu cat marcheaza cea de-a 25-a aniversare a francizei.”

Statuia Larei Croft in Camden, Londra, pentru a promova „Tomb Raider: The Live Experience’. CREDIT: Presa

„Unic” nici nu incepe sa descrie cat de mult le va taia respiratia oamenilor experienta acestei legendare exploratoare. ii facem pe oaspetii nostri sa fie vedetele actiunii si ce momente nebunesti ii asteapta aici”, a adaugat Lionetti-Maguire.

Dallas Dickinson, Tomb Raider producator executiv la Crystal Dynamics, a adaugat: „Lara este o icoana care transcende generatiile, asa ca stim ca fanii de toate varstele vor alerga, vor sari si se vor legana la aceasta sansa de a salva lumea alaturi de eroina lor, Lara Croft.”

in prezent, biletele pot fi achizitionate de aici din 20 mai 2022 pana in decembrie, la pretul de 77 de lire sterline de persoana.

Anul trecut, Ian Livingstone, fost presedinte si CEO al Eidos Interactive, a declarat pentru NME ca „nimeni nu avea idee cat de mare va deveni Lara Croft, dar ea a supravietuit testului timpului”.

„Lara Croft este un personaj iconic si va continua in mod inevitabil – tot ceea ce spun eu este, traiasca Lara”, a adaugat el.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *