Square Enix vrea sa faca mai multe remake-uri HD-2D pentru SNES

Square Enix vrea sa faca mai multe remake-uri HD-2D pentru SNES

Square Enix se pare ca se gandeste sa refaca mai multe titluri clasice SNES in jocuri HD-2D.

Dupa cum a raportat Famitsu (tradus de VGC), in timpul unei emisiuni pe canalul japonez de YouTube al Square Enix, mai multi dezvoltatori care lucreaza la Triangle Strategy au dezvaluit ca presedintele companiei, Yosuke Matsuda, doreste sa refaca mai multe jocuri SNES folosind stilul artistic HD-2D.

„Presedintele ne-a ordonat sa folosim mai mult HD-2D, asa ca am decis sa ne gandim la remake-uri ale unor titluri din trecut”, a declarat Strategia Triangle producatorul Tomoya Asano. „Asa ca am aliniat posibilele titluri si ne-am gandit care ar putea fi realizate in HD-2D si i le-am adus presedintelui.”

HD-2D se refera la stilul artistic al Square Enix pentru jocuri precum Triangle Strategy si Octopath Traveller, care ambele au animatii si arta pixel HD, ceea ce le face sa aminteasca de titlurile clasice.

„[Lista a inclus] titluri lansate de Square Enix pentru Super Famicom – cele care erau potrivite pentru HD-2D, cele care nu erau potrivite pentru aceasta si cele care erau imposibil de jucat, cum ar fi jocurile mahjong”, a adaugat Asano. „Le-am aliniat pe toate si am facut o prezentare care Live A Live era cea mai potrivita. Pe locul al doilea s-a clasat ActRaiser.”

Strategia Triangle. Credit: Square Enix.

Strategia Triangle, care urmeaza sa fie lansat pe 2 martie pentru Nintendo Switch, este un joc de rol tactic in care jucatorul trebuie sa comande un grup de razboinici dupa ce este implicat intr-un conflict intre trei natiuni.

La inceputul acestei luni, in timpul transmisiunii Nintendo Direct din februarie, Square Enix a dezvaluit Live A Live remake cu estetica HD-2D, care a fost lansat initial in 1994 in Japonia.

in alta ordine de idei, in timpul celui mai recent live stream Letter from the Producer, Naoki Yoshida, director si producator pe Final Fantasy 14, a dezvaluit actualizarea grafica in curs de desfasurare pentru MMO.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *