Spotify Car Thing a fost lansat: Ce face?

Spotify Car Thing a fost lansat: Ce face?

Creat pentru a fi o optiune mai putin deranjanta decat ecranul unui smartphone, Car Thing vine cu multe optiuni de control, inclusiv comenzi vocale, un cadran urias si patru butoane presetate. Puteti vedea intotdeauna ce se joaca in prezent pe ecran, dar dispozitivul nu pare sa aiba un ecran tactil. Spotify a adaptat cu siguranta comenzile vocale pentru a functiona cel mai bine cu aplicatia Spotify Premium, iar acest lucru singur ofera dispozitivului un avantaj fata de majoritatea smartphone-urilor.

Utilizatorii de smartphone-uri isi pot controla adesea dispozitivele prin voce, iar comenzi simple precum „Next song” sau „Pause” sunt la indemana. Cu toate acestea, Spotify Car Thing duce controlul vocal la un alt nivel si le permite utilizatorilor sa formuleze cereri mai avansate, cum ar fi „Afiseaza artisti similari” sau „Redreseaza melodiile mele preferate”. Cele patru butoane pot fi configurate pentru a aduce instantaneu listele de redare preferate si pot fi modificate in functie de preferintele tale.

in afara de comenzile inedite, Spotify’s Car Thing de la Spotify este un fel de amestec intre un mp3 player de scoala veche si un smartphone. Deoarece se conecteaza la telefon, foloseste datele telefonului si nu necesita acces sau porturi suplimentare. in mod similar, dupa ce ati terminat de condus, melodia va continua sa ruleze pe telefon fara pauza, odata ce deconectati dispozitivul de la Car Thing.

Pentru aceasta gama de adaugiri distractive la ceea ce cei mai multi dintre noi detin deja (si anume, un smartphone), Spotify percepe 90 de dolari pentru Car Thing, precum si 10 dolari/luna pentru planul de abonament Premium. Este o noutate, asta e sigur, iar compania sustine ca a fost bine primita inca de cand a fost lansata pentru prima data catre clienti pentru testare in 2021. Nu este un dispozitiv revolutionar, dar cu siguranta ar putea face ca sofatul sa fie putin mai distractiv – si poate ca asta este tot ce conteaza.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *