Spice Wars detaliaza factiunea nemiloasa House Harkonnen

Spice Wars detaliaza factiunea nemiloasa House Harkonnen

Shiro Games a dezvaluit detalii despre House Harkonnen, o factiune din Dune: Razboaiele Spice care urmareste sa-si atinga obiectivele cu orice pret.

intr-un blog publicat vineri (11 februarie), Shiro Games a detaliat unitatile si stilul de joc disponibile pentru jucatorii House Harkonnen in Dune: Spice Wars.

„O casa cu o reputatie de ambitie, brutalitate si rautate”, Casa Harkonnen se va invarti in jurul folosirii unor „tactici sub acoperire” si a violentei absolute pentru a obtine ceea ce isi doreste.

Baronul Vladimir Harkonnen va conduce casa, insa cinci consilieri – Glossu Rabban, Pieter de Vries, Feyd Rautha si capitanul Nefud – vor ajuta la consilierea baronului si isi vor aplica propriile specialitati la agenda casei de pe Arrakis.

in ceea ce priveste modul in care va juca Casa Harkonnen, blogul subliniaza ca „un punct forte cheie al Harkonnenilor este forta lor formidabila pe campul de lupta si lipsa lor de ezitare in a folosi toate tacticile subtile de care dispun pentru a-si atinge obiectivele”.

Dune: Razboiul mirodeniilor. Credit: Shiro Games.

„Fie ca este vorba de politici obscure, asasinate sau spionaj de ultima ora, ei stiu cum sa implementeze si sa execute planuri pe termen lung pentru a castiga razboaie fara a fi nevoie sa le inceapa. Cu toate acestea, fortele lor militare nu pot fi minimalizate, deoarece indoctrinarea la care sunt supusi soldatii lor ii transforma in adevarate masini de razboi fara minte si fanatice”, a adaugat Shiro Games.

Forta militara a Casei Harkonnen este alcatuita din „soldati dispensabili si fanatici” care – atunci cand furtisagul nu este o optiune – sunt mult mai brutali decat fortele rivale. Printre acestea se numara soldatii care pot intra intr-o furie berserk atunci cand sunt afectati, avangardistii specializati in asasinate, tunarii care sufera pierderi din focuri prietene cu arme explozive, garzile de elita ale casei si sondele invizibile Stealth de unica folosinta.

in ianuarie, Shiro Games a dezvaluit si Casa Atreides – celebrul rival al Casei Harkonnen din Dune din seria Donnune. De asemenea, studioul a detaliat modul in care va functiona strategia in timp real (RTS) si formatul 4x.

in alte stiri despre jocuri, Dying Light 2 a primit prima bucata de continut descarcabil, sub forma unor armuri gratuite cu tematica Peacekeeper.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *