Specificatiile minime ale Elden Ring au fost pentru scurt timp pe Steam inainte de a fi eliminate

Specificatiile minime ale Elden Ring au fost pentru scurt timp pe Steam inainte de a fi eliminate

Unele rapoarte au sugerat ca Elden Ring au fost disponibile pe Steam timp de cateva ore inainte de a fi retrase.

Dupa cum a raportat PC Gamer, viitorul joc al FromSoftware Elden Ring si-a afisat specificatiile pentru PC pentru scurt timp pe Steam Storefront inainte de a fi eliminate. Nu este clar de ce au fost sterse specificatiile, dar vizitatorii paginii Steam vor vedea acum doar „TBD” (prescurtare pentru „to be decided”) la cerintele de sistem. Jocul va fi lansat integral pe 24 februarie. Cerintele minime depistate erau urmatoarele:

OS: Windows 10, Windows 11

Procesor: Intel Core i5 8400 sau AMD Ryzen 3 3300X.

Memorie: 12GB RAM

Grafica: Nvidia GeForce 1060 3GB sau AMD Radeon RX 580 4GB

DirectX: 12

Stocare: 60GB

Inelul Elden. Credit: FromSoftware

Cel mai probabil, motivul pentru care cerintele au fost eliminate este ca nu sunt corecte. in timp ce rapoartele au spus ca viitorul jocurilor AAA va necesita 12GB de RAM, ar fi o premiera pentru FromSoftware, care are in mod istoric specificatii scazute pentru jocurile sale.

Avand in vedere specificatiile ridicate enumerate, este mai probabil ca acestea sa fie cerinte recomandate si nu minime. Cu toate acestea, s-a raportat ca Elden Ring’s ar putea fi de noua ori mai mare decat continentul vazut in testul de retea initial. Acest lucru face probabil ca acesta sa fie cel mai mare titlu al studioului de dezvoltare de pana acum.

Indiferent daca acestea sunt cerintele reale pentru Elden Ring sau nu, vor fi dezvaluite candva in urmatoarele doua saptamani inainte de lansare.

in alte stiri, personalul Ubisoft a raspuns foarte negativ la programul Ubisoft Quartz bazat pe NFT in mesaje scurse.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *