Sony va planta un copac pentru toti cei care ating un anumit trofeu Horizon Forbidden West

Sony va planta un copac pentru toti cei care ating un anumit trofeu Horizon Forbidden West

Sony se ofera sa planteze un copac pentru fiecare jucator care obtine un trofeu specific in Horizon Forbidden West.

Compania a anuntat astazi un program Play and Plant pentru a comemora lansarea jocului Horizon Forbidden West. Sony colaboreaza cu Fundatia Arbor Day si va dona un copac unui proiect de restaurare a padurilor pentru fiecare jucator care deblocheaza trofeul „Reached the Daunt” in joc.

Initiativa acopera trei proiecte diferite de reimpadurire din SUA. Acestea se afla in Douglas County Forest din Wisconsin, Sheep Fire Private Lands din California si Torreya State Park din Florida. in judetul Douglas, comunitatile si habitatele din jur sunt in pericol ca urmare a defrisarilor anterioare, care au destabilizat capacitatile de protectie a bazinelor hidrografice ale padurii.

Sheep Fire Private Lands a fost aleasa deoarece lupii gri s-au intors in regiune dupa ce au fost aproape vanati pana la disparitie. Acestia se bazeaza pe peisaje precum padurile pentru a prospera, iar plantarea de copaci ajuta la accelerarea revenirii mediului lor natural. Populatia de pini longleaf a fost devastata in Parcul de Stat Torreya din cauza defrisarilor si a dezastrelor naturale. Acest lucru creste riscul de incendiu, deoarece ravenele nou expuse, inconjurate de lemn doborat, devin mai fierbinti si mai uscate, ceea ce face necesar efortul de a planta mai multi copaci.

Promotia se incheie pe 25 martie sau pana cand toate cele 3 proiecte de impadurire sunt finalizate. Se estimeaza ca vor fi necesari aproximativ 288 000 de arbori pentru acestea. Trofeul „A ajuns la Daunt” se deblocheaza automat la inceputul povestii jocului.

Horizon Forbidden West se lanseaza pentru PlayStation 4 si PlayStation 5 pe 18 februarie. in recenzia facuta de IGN, Simon Cardy spune: „Guerrilla s-a intrecut din nou cu Forbidden West, iar la aceasta traiectorie, nici orizontul, nici cerul nu sunt limita pentru ceea ce ar putea urma.”

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *