Sony va planta un copac de fiecare data cand vei debloca un anumit trofeu in Horizon Forbidden West

Sony va planta un copac de fiecare data cand vei debloca un anumit trofeu in Horizon Forbidden West

Sony a anuntat o campanie unica si sanatoasa in jurul lui Horizon Forbidden West, in cadrul careia compania de jocuri va planta copaci in viata reala pentru a ajuta la proiecte de reimpadurire in SUA.

Campania se numeste Play and Plant. Pentru fiecare instanta in care jucatorii deblocheaza trofeul „Reached the Daunt” in joc pana pe 25 martie, Sony va planta un copac pentru a ajuta la salvarea planetei. Acest trofeu este deblocat foarte devreme in joc, asa ca speram ca – de dragul planetei si al eforturilor de impadurire – Sony va atinge rapid plafonul de 288.000 de copaci necesari pentru aceasta campanie.

„Cu ocazia lansarii Horizon Forbidden West, vrem sa facem ceva pentru a ajuta natura… cu voi. La fel cum Aloy lupta pentru a salva Pamantul in joc, putem face ceva impreuna pentru a ne ajuta planeta”, a declarat Sony.

Acest lucru este facut pentru a sprijini Fundatia Arbor Day si campania Play4Forests a ONU, care se foloseste de incercarile din jocuri pentru a creste gradul de constientizare cu privire la salvarea padurilor si problemele climatice.

Copacii vor fi plantati in trei locuri diferite din SUA, printre care Douglass Country Forest din Wisconsin, Sheep Fire Private Lands din California si Torreya State Park din Florida. Incendiul Sheep Fire din 2020 a ars peste 30.000 de acri, ceea ce face ca reimpadurirea sa aiba o semnificatie si o importanta deosebita. in special, lupii cenusii au inceput sa se intoarca in regiune dupa ce au fost vanati pe scara larga – acestia au nevoie de peisaje mari de ecosisteme sanatoase pentru a prospera, iar pentru aceasta sunt necesari mai multi copaci.

Padurea Douglass County Forest are nevoie de mai multi copaci pentru a ajuta la conservarea speciilor rare de animale salbatice si de plante, in timp ce Parcul de Stat Torreya si-a vazut populatia de pini cu frunza lunga afectata negativ de dezastrele naturale si de despaduriri.

in alte stiri despre jocurile video si viata salbatica, fondatorul miliardar al Epic Games, Tim Sweeney, a cheltuit milioane de euro pentru a achizitiona si dona terenuri in statul sau natal, Carolina de Nord, pentru eforturi de conservare.

Pentru mai multe informatii, consultati recenzia GameSpot despre Horizon Forbidden West si ce cred alti critici.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *