Sony a comandat o statuie a eroinei Aloy din Horizon Forbidden West

Sony a comandat o statuie a eroinei Aloy din Horizon Forbidden West

Prada vanatoarei

Astazi are loc lansarea uneia dintre cele mai mari si mai asteptate continuari din 2022: Horizon Forbidden West. in intreaga lume, Sony organizeaza diverse evenimente publicitare unice pentru a sarbatori lansarea jocului, dar poate ca niciunul nu este atat de impresionant ca in Italia, unde o statuie a protagonistei Aloy sta acum mandra.

Statuia, aflata in Piazza Madonna della Neve din Complesso delle Murate din Florenta, este intitulata „Aloy – The Placeholder”. Scopul dioramei este acela de a atrage atentia asupra talentului si expertizei femeilor din intreaga lume, care adesea nu sunt reprezentate in cadrul unei viziuni globale mai largi si in special in Italia. Astfel, Aloy este „loctiitorul” femeilor din domeniul artei, culturii, stiintei si istoriei, ale caror cuvinte, fapte si actiuni se pierd in cacofonia lumii moderne.

Statuia lui Aloy va fi amplasata in Piazza Madonna della Neve timp de doar o saptamana inainte de a fi mutata, desi Sony nu a precizat unde va locui Aloy pentru totdeauna. Pe langa comandarea statuii, Sony a oferit sprijin scolii de arta digitala Event Horizon din Italia, ajutand la infiintarea a peste 40 de cursuri si clase pentru tinerii care doresc sa faca parte din viitorul industriei jocurilor video.

Statuia lui Aloy si cursurile Event Horizon reprezinta doar doua dintre numeroasele proiecte pozitive pe care Sony le-a initiat odata cu lansarea jocului Orizont Vestul interzis. Ieri, am relatat despre proiectul „Play and Plant” al editorului, prin care Sony va contribui la eforturile de impadurire pentru fiecare jucator care obtine in joc trofeul „Reached the Daunt”, programe similare fiind lansate atat in Marea Britanie, cat si in Franta.

Orizont Vestul interzis se lanseaza astazi pe platformele PlayStation.

Chris Moyse

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *