Sonic the Hedgehog va avea un al treilea film si o serie live-action cu Knuckles

Sonic the Hedgehog va avea un al treilea film si o serie live-action cu Knuckles

Sonic 3 si Knuckles

Paramount pune la bataie mai multe Sonic the Hedgehog productii in dezvoltare. Un al treilea Sonic the Hedgehog film este oficial in dezvoltare, iar anul viitor o serie live-action cu Knuckles va ajunge la Paramount+.

Sonic the Hedgehog 2 are premiera pentru public abia pe 8 aprilie, dar se pare ca Paramount este dornica sa il mentina pe Blue Blur in functiune. inca nu s-au aflat detalii despre directia in care va merge cel de-al treilea film, dar Paramount a confirmat ca seria Knuckles il va avea in continuare la bord pe Idris Elba. Paramount+. Sonic va avea premiera candva in 2023.

in ciuda unui inceput greoi cu acest prim trailer, filmul Sonic the Hedgehog filmul a avut un succes destul de bun. intr-un comunicat de presa de astazi, Paramount spune ca prima adaptare a obtinut aproape 320 de milioane de dolari in box office-ul mondial.

Un al treilea film este un lucru, dar o serie live-action este destul de interesanta. De mult timp Sonic stiu ca ariciul a avut deja mai multe adaptari TV, dar toate animate. Avand in vedere ca aceasta va fi live-action, se pare ca Paramount construieste un mic univers Sonic.

Urmatorul joc pentru ceata albastra, Sonic Frontiers, este programat pentru sfarsitul anului 2022. Asa cum a fost prezentat la Game Awards de anul trecut, Frontiers este o versiune open-world a exploatarilor vitezomanului, care va ajunge pe consolele actuale si next-gen.

A fost un an destul de mare pana acum pentru vedeta rapida a Sega, intre ceea ce iese acum si chiar mai mult in dezvoltare. Sa speram ca vom vedea mai mult din Sonic echipajul Sonic sa ajunga pe marele ecran in viitoarele adaptari. intre personaje precum Amy si Shadow, exista inca o multime de piste de parcurs pentru povestile Sonic.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *