Skin-urile Uncharted vor ajunge in curand in Fortnite - Destructoid

Skin-urile Uncharted vor ajunge in curand in Fortnite – Destructoid

Oh, omule, sunt atat de obosit sa construiesc rahaturi

Este prea devreme pentru a spune daca Uncharted (2022) va fi marele film de mare succes de casa Sony Pictures si PlayStation Productions spera ca va fi. Proiectul cinematografic se afla in dezvoltare inca din 2008 si a vazut regizori care au venit si au plecat, pe masura ce actorii sai au imbatranit din rolul pe care ar fi trebuit sa il joace initial. Nu sta prea bine pe Metacritic in acest moment, dar, hei, o multime de filme care au esuat in fata criticilor au devenit succese uriase la public. Priviti Transformers: Revenge of the Fallen. Dar chiar daca nu va da foc la box office asa cum a facut-o ultimul film al lui Tom Holland, o multime de ochi vor fi in curand pe Nathan Drake, deoarece Uncharted se intersecteaza cu Fortnite.

incepand cu 17 februarie, jucatorii vor avea sansa de a adauga patru skin-uri in dulapul lor, bazate pe populara franciza Sony si pe viitorul film. Pentru Nathan Drake, veti putea alege dintre versiunea Tom Holland a personajului sau una bazata pe aparitia sa in Uncharted 4: A Thief’s End. Pentru Chloe Frazer, skin-urile sale se vor baza pe stilurile sale din filmul Uncharted in care este interpretata de Sophia Taylor Ali, si Uncharted: The Lost Legacy.

Pachetul de skin-uri Chloe va include, de asemenea, Chloe’s Pack Back Bling, iar jucatorii vor putea achizitiona accesorii suplimentare bazate pe franciza, inclusiv un tarnacop Second-hand Saber, un tarnacop Parashurama Axe, „noul” hidroavion al lui Sully si un emote update journal. Nu numai atat, dar Fortnite intra cu adevarat in spiritul lui Nathan Drake ca vanator de comori, cu harti ale comorilor pe care Drake le va scapa si care vor duce la prada ingropata.

Uncharted este doar cea mai recenta franciza de jocuri video care s-a alaturat la Fortnite la incursiunea lui Fortnite. Printre alte proprietati Sony care au intrat in joc se numara God of War si Horizon in timp ce Microsoft si-a pus numele in joc cu Halo si Gears of War. Ca sa nu mai vorbim de Street Fighter si Tomb Raider. Ceea ce ne face sa ne intrebam de ce naiba mai rezista Nintendo aici? Da-ne skin-ul Zero Suit Samus, la naiba!

CJ Andriessen

Exact ceea ce are nevoie internetul: inca un tip alb care scrie despre jocuri video.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *