Skin-urile Fortnite Uncharted includ versiunile din jocurile video si din filme ale lui Nathan Drake si Chloe Frazer

Skin-urile Fortnite Uncharted includ versiunile din jocurile video si din filme ale lui Nathan Drake si Chloe Frazer

Aproape imediat ce Epic a inceput sa teasing o viitoare colaborare cu Uncharted prin trimiterea unor creatori de continut selectati de harti ale comorii, comunitatea a rezolvat enigma si a dezvaluit skin-urile Fortnite Uncharted despre care am auzit. Daca te intrebai daca skin-urile se vor baza pe jocurile Naughty Dog sau pe noul film care va ajunge in cinematografe saptamana viitoare, cea mai buna presupunere a ta este corecta, indiferent de situatie. Cosmeticele includ stiluri alternative pentru Nathan Drake si Chloe Frazer, care surprind atat asemanarea lor din joc, cat si cea din film.

Colaborarea Uncharted se lanseaza pe 17 februarie, la ora 4 PM PT / 7 PM ET, in timp ce un nou obiect din joc, Drake’s Map, va ajunge in joc in dimineata urmatoare. Harta lui Drake se comporta ca hartile comorii din Capitolul 1 pe care unii jucatori si le amintesc, conducandu-i pe jucatori in cautarea unei „comori” ingropate, ceea ce in Fortnite inseamna o prada excelenta pentru inventarul tau.

Pentru ca asemanarile din joc si din film pentru eroi sunt diferite stiluri, nu piei total diferite, asta inseamna ca oricine cumpara una dintre versiunile oricarui erou va avea acces instantaneu la ambele. Probabil ca va exista si un pachet care include ambii eroi plus toate produsele cosmetice Uncharted. Iata la ce va puteti astepta in Item Shop in cateva zile:

  • Skin-ul lui Nathan Drake
  • Skin Chloe Frazer
  • Chloe’s Pack back bling
  • Martoaga Saber de mana a doua
  • Toporul Parashurama Axe pickaxe
  • „Noul” planor hidroavion al lui Sully
  • Update Journal emote

Jucatorii din Fortnite au rezolvat atat de repede puzzle-ul din jurul acestei dezvaluiri, incat Epic nici macar nu avea inca trailerul disponibil public atunci cand jucatorii au trecut de bariera protejata de parola de pe site. Ca sa fim corecti, „sicparvismagna” este poate cea mai evidenta parola pe care ai putea-o incerca daca ai jucat jocurile Uncharted.

Filmul Uncharted se lanseaza pe 18 februarie, la doar cateva ore dupa ce vedetele sale ajung ca personaje din Fortnite. Daca preferi sa ramai la jocuri, Legacy of Thieves Collection, pe care se bazeaza aceste skin-uri, a fost lansata recent pe PS5 si PC.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *