Sifu Mod iti permite sa te joci ca Shaggy cel atotputernic din Scooby-Doos

Sifu Mod iti permite sa te joci ca Shaggy cel atotputernic din Scooby-Doos

Povestea plina de actiune a lui Sifu are ca protagonist un tanar maestru de arte martiale care vrea sa se razbune, dar daca acest protagonist este un pic prea fad pentru gustul tau, exista si alte optiuni pentru tine. Cu conditia sa jucati pe PC, Sifu poate fi modificat cu fisiere de caractere care il vor transforma pe eroul obsedat de razbunare intr-un detectiv obisnuit, in adversarul mortal Jinfeng sau, chiar mai bine, in Shaggy Rogers din Scooby-Doo.

Creat de Claymaver pe forumurile Nexus Mods, modelul de personaj este o lucrare complet personalizata care surprinde aspectul unic al lui Shaggy si energia Zoinks. Capcana este ca va trebui sa te multumesti cu Rogers la doar 0,000001% din puterea sa nelimitata, pentru ca pana si muschiului de la Mystery Inc. ii place sa aiba parte de o provocare din cand in cand.

Chiar si cu o limitare severa a puterii, Shaggy este totusi capabil sa devieze fara efort lovituri si sa termine adversarii mortali, asa cum puteti vedea in acest videoclip de joc:

Aceasta nu este prima data cand Shaggy apare intr-un joc de lupte pe PC. Ca parte a unei glume de lunga durata despre acest personaj – mai exact, versiunea live-action interpretata de Matthew Lillard in adaptarea cinematografica din 2002 – Shaggy a aparut in orice, de la Jump Force la Street Fighter V, datorita mod-urilor. Din punct de vedere canonic, Ultra Instinct Shaggy face parte chiar si din universul animat Mortal Kombat si l-a eliminat pe Scorpion fara sa transpire.

in mod oficial, puteti, de asemenea, sa manuiti puterea lui Shaggy in viitorul Multiversus, unde puteti dovedi ca este mai dur decat Batman.

Am acordat jocului un punctaj de 9/10 in recenzia noastra Sifu. „Pe cat de unica si interesanta este mecanica sa de imbatranire, nu ar functiona fara ca lupta sa duca incarcatura si sa se asigure ca fiecare reluare este la fel de captivanta ca si ultima. Este suficienta o viata pentru a cunoaste kung fu? Poate ca nu. Dar as petrece-o cu placere pe a mea jucand Sifu pentru a afla”, a scris recenzentul Richard Wakeling.

Daca abia ai inceput sa joci Sifu si ai ceva probleme in a te descurca in luptele dificile cu sefii, atunci avem o serie de ghiduri care te vor ajuta. Pe langa sfaturi utile care te vor ajuta sa devii un maestru kung-fu, avem si ghiduri pentru sefi despre Fajar Botanistul, Sean Luptatorul, Jinfeng Directorul General, Kuroki Artistul si Yang Liderul.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *