Sifu a vazut deja 500.000 de jucatori razbunatori aruncandu-se la pamant - Destructoid

Sifu a vazut deja 500.000 de jucatori razbunatori aruncandu-se la pamant – Destructoid

Dar cati si-au gasit dreptatea?

Saptamana trecuta a avut loc lansarea mult-asteptata a RPG-ului brawler de spargere a fetei Sloclap, Sifu. Fie ca erau plini de frustrare retinuta sau pur si simplu pregatiti pentru bataie, se pare ca multi oameni erau gata sa inceapa sa arunce pumni, deoarece studioul a anuntat ca titlul a miscat peste 500.000 de copii pe PlayStation si PC.

„Suntem umiliti de faptul ca mai mult de jumatate de milion dintre voi ati pornit pe calea razbunarii pana acum”, se arata intr-un mesaj succint pe Twitter-ul oficial al Sloclap. „Din partea tuturor celor de la Sloclap, MULtUMESC”.

Sifu, care a fost lansat pe 8 februarie dupa o lunga intarziere, este povestea unui tanar artist martial care alege sa-si dedice viata distrugerii celor responsabili de uciderea familiei sale. Pe masura ce protagonistul nostru cade de fiecare data in cautarea lor de a face sau de a muri, se intoarce la lupta – mai in varsta, mai intelept si extrem de periculos – in timp ce isi modeleaza corpul si setul de abilitati pentru a depasi sansele.

RPG-ul care sparge oasele a primit laude universale din partea criticilor pentru actiunea sa dinamica si alegerea interesanta de a imbina genurile brawler, RPG si roguelike. De asemenea, s-a remarcat in mod regulat faptul ca Sifu este un fel de adevarata provocare, care adeseori impanzeste pachetul impotriva jucatorului si incurajeaza rabdarea, practica si adaptarea la situatiile din ce in ce mai periculoase cu care se confrunta protagonistul.

Sifu este disponibil acum pe PS4, PS5 si PC. Consultati recenzia lui Eric Van Allen pentru Destructoid. De altfel, daca nu ati facut-o deja, nu uitati sa vedeti excelentul scurtmetraj live-action chiar aici.

Suntem umiliti de faptul ca mai mult de jumatate de milion dintre voi au pornit pe calea razbunarii pana acum.🔥

Chris Moyse

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *