Shmup-ul rau Thunder Dragon 2 se alatura arhivelor Arcade - Destructoid

Shmup-ul rau Thunder Dragon 2 se alatura arhivelor Arcade – Destructoid

Rock the Dragon

Un shmup deosebit de ingrijit tocmai a ajuns saptamana trecuta in Arhivele Arcade ale lui Hamster, care sunt in continua crestere. NMK’s Thunder Dragon 2, acum disponibil pentru a fi descarcat pe PS4 si Nintendo Switch, s-a cuibarit intre aproximativ 300 de exemple ale genului deja disponibile prin intermediul colectiei de jocuri record a Hamster Corporation.

Lansat initial pe piata arcade in 1993, un pic mai tarziu la boom-ul genului shmup de la sfarsitul anilor ’80 si foarte devreme in anii ’90, Thunder Dragon 2 este un shooter cu defilare verticala cu ritm alert, in care unul sau doi jucatori isi croiesc drum printre valuri necrutatoare de inamici si proiectile. Titlul adopta abordarea tematica des folosita de plasarea avioanelor contemporane in medii fanteziste futuriste, jucatorii avand posibilitatea de a alege intre un avion cu elice mai lent si mai puternic sau un avion de lupta cu reactie mai rapid si mai slab.

Vedeti actiunea in videoclipul de mai jos, prin amabilitatea YouTuberului Meriscan.

Dupa ce a sosit oarecum tarziu in zi, Thunder Dragon 2 a fost capabil sa aleaga cele mai bune elemente ale multor shmup-uri care au venit inaintea sa, asigurandu-se astfel ca versiunea finala a exploatat cu adevarat cele mai bune elemente ale genului. Ca urmare Thunder Dragon 2, desi poate nu este cel mai cunoscut exemplu, inca rezista si astazi ca un titlu captivant si provocator si merita verificat daca sunteti un pasionat inrait de shmup-uri. De asemenea, trebuie remarcat faptul ca originalul Thunder Dragon este deja disponibil pentru a fi descarcat din Arcade Archives.

Thunder Dragon 2 poate fi descarcat acum pe PS4 si Nintendo Switch, la un pret de aproximativ 8 dolari.

Chris Moyse

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *