Shadow Warrior 3 vine pe PlayStation Now la lansare

Shadow Warrior 3 vine pe PlayStation Now la lansare

Shadow Warrior 3 va fi disponibil pe serviciul de abonament PlayStation Now incepand de saptamana viitoare, a anuntat Devolver Digital.

Initial prevazut pentru 2021, Shadow Warrior 3 a fost amanat pentru candva in 2022, primind in cele din urma o data de lansare de 1 martie. Acum, editorul Devolver Digital a confirmat ca jocul va fi disponibil si pe PlayStation Now pentru toti abonatii in ziua lansarii. Data de lansare a fost confirmata la inceputul acestei luni, impreuna cu detalii despre distributia vocala.

Distributia ii includea pe Mike Moh ca Lo Wang, Andromeda Dunker ca Motoko si SungWon Cho ca Zilla. in plus, Alex Dobrenko revine, de asemenea, pentru a-l dubla pe Hoji. Nu numai ca a fost dezvaluita distributia vocala, dar a fost anuntat ca cei care precomanda jocul pe consola vor primi gratuit si primele jocuri, Shadow Warrior si Shadow Warrior 2, pentru prima data. Exista, de asemenea, un bonus de precomanda al Katanei Koromodako, „o arma atat de grozava incat i-au dat opt picioare”.

Pe blogul PlayStation, dezvoltatorul Flying Wild Hog a oferit mai multe detalii despre Shadow Warrior 3 si a prezentat si cateva gameplay-uri noi. Trailerul de gameplay ofera o privire extinsa asupra jocului si a ceea ce este, probabil, cel mai bine descris ca fiind nazdravaniile traznite pe care le poti face.

Postarea de pe blog prezinta, de asemenea, cateva trailere mai scurte, care se concentreaza pe modul in care puteti amesteca jocul intre arme si katane din mers, precum si pe diferitele executii pe care le puteti face si care va acorda arme de sange. Doborarea anumitor inamici in anumite moduri va aduce arme pe care le puteti folosi pentru o perioada limitata de timp. Exista, de asemenea, un trailer care prezinta „carligul de prindere obligatoriu”, aratand modul in care poti folosi acest instrument pentru a te deplasa si modurile in care il poti folosi in lupta.

in alta ordine de idei, prima privire la viitoarea expansiune Black Desert Online, Mountain of Eternal Winter, a fost impartasita de dezvoltatorul Pearl Abyss.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *