Shadow Warrior 3 prezinta peste 10 minute de gameplay
|

Shadow Warrior 3 prezinta peste 10 minute de gameplay, va fi o lansare PS Now Day 1

Shadow Warrior 3 se lanseaza in mai putin de o saptamana, iar daca va asteptati ca jocul sa atenueze ciudateniile marcii comerciale a seriei, ei bine, mai ganditi-va o data. Devolver Digital si dezvoltatorul Flying Wild Hog au publicat peste 10 minute de gameplay nou pentru Shadow Warrior 3 si este plin de inamici ciudati, violenta exagerata si multe glume proaste. Verificati-l singur, mai jos.

Cerintele pentru PC ale lui Shadow Warrior 3 au fost dezvaluite inainte de lansare

Pot sa inteleg ca estetica generala nu este pe gustul tau, dar actiunea pare distractiva – ca un fel de versiune redusa a jocurilor recente Doom. Devolver a lansat si un ultim trailer de gameplay, care prezinta unele dintre cele mai bombastice momente din Shadow Warrior 3. Vedeti-l, mai jos.

Iata ceva mai multe detalii despre gameplay-ul lui Shadow Warrior 3, prin amabilitatea PlayStation Blog:

  • Gunplay vs. Swordplay – Seria Shadow Warrior s-a aplecat intotdeauna asupra conceptului ca o arma de corp la corp, precum katana noastra, nu ar trebui privita ca o ultima solutie atunci cand ramai fara munitie, ci mai degraba ca o optiune letala in arsenal care ii face pe jucatori sa riste sa se apropie pentru a aplica lovituri devastatoare asupra demonilor. Noul joc extinde aceasta mecanica in cateva moduri, inclusiv prin posibilitatea de a creste nivelul katanei pentru a efectua noi atacuri si prin crearea unei relatii intre modul in care ucizi un inamic si resursele obtinute de la fiecare monstru cucerit. Daca doborati un demon cu katana, acum veti obtine munitie pentru armele de distanta, in timp ce daca ii faceti bucati sangeroase, veti pierde sanatate pentru a va petici si a intra in lupta mai de aproape. Este un ciclu vicios de amuzant si credem ca ii va face pe jucatori sa danseze intre lame si gloante cu fiecare intalnire.
  • Executii si arme Gore – Scena moderna a shooter-ilor a intensificat actiunea prin adaugarea de executii sau „finisaje” la sfarsitul luptelor grele. Shadow Warrior 3 duce acest lucru la un alt nivel prin recompensarea jucatorilor cu Gore Weapons, o caracteristica prin care separati literalmente inamicii de instrumentele lor de distrugere implantate si ii intoarceti impotriva hoardei pentru o perioada limitata de timp. Aproape fiecare inamic din joc poate fi eliminat cu un finisher pentru a lua o Gore Weapon sau un perk pe care jucatorii vor invata sa il execute la momentul perfect pentru fiecare situatie.
  • Carligul de prindere obligatoriu – stim ca fiecare soldat din spatiu si vanator de demoni are un carlig de prindere in zilele noastre si ca nu suntem chiar inovatori aici. Cu toate acestea, in Shadow Warrior 3 credem ca adauga o noua dimensiune a libertatii in lupta si in traversare, permitand jucatorilor sa scoata cateva trucuri pentru a scapa de o situatie dificila sau pentru a elibera un spatiu intr-o arena de lupta. Carligul de prindere va va permite sa sariti si sa va leganati prin arene, sa inchideti distanta dintre voi si o tinta demonica pentru o lovitura care va va deschide pieptul si sa va agatati de butoaie explozive plasate in mod discutabil in locul potrivit pentru un rezultat exploziv. impreuna cu putina alergare fluida pe pereti si alunecare in lupta, jucatorii vor deveni maestri in a dansa in jurul unei arene intr-o demonstratie creativa de forta.

Shadow Warrior 3 va fi disponibil pe PC, Xbox One si PS4, si va putea fi jucat prin compatibilitate retroactiva pe Xbox Series X/S si PS5, pe 1 martie. Jocul va fi disponibil si pe PlayStation Now la lansare (se pare ca Sony nu se mai multumeste sa lase Xbox Game Pass sa primeasca toate lansarile din prima zi).

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *