Sfaturi de joc Nerdle Metode infailibile pentru a rezolva puzzle-urile matematice zilnice greu de rezolvat | Jocuri | Divertisment

Sfaturi de joc Nerdle Metode infailibile pentru a rezolva puzzle-urile matematice zilnice greu de rezolvat | Jocuri | Divertisment

Daca va place ideea de Wordle, dar va simtiti mai confortabil sa rezolvati puzzle-uri cu numere, atunci Nerdle este jocul potrivit pentru dumneavoastra. Clona jocului Wordle, bazat pe matematica, ii pune pe jucatori sa rezolve un intreg calcul de 8 caractere in doar sase incercari. Este foarte asemanator cu Wordle, desi exista mult mai multe variabile. La fel ca echivalentul sau bazat pe cuvinte, jucatorii incep un joc de Nerdle cu o grila goala. Placutele devin verzi daca ghicesti un numar sau un simbol in pozitia corecta; mov daca numarul sau simbolul apare in calcul, dar intr-o pozitie diferita; sau negru daca nu apare deloc. Daca te chinui sa rezolvi aceste puzzle-uri dificile din Nerdle, creatorul jocului, Richard Mann, a impartasit cateva sfaturi cu Express Online.

„Aveti la dispozitie 6 ghicitori pentru a rezolva calculul Nerdle. Dar, cu o strategie corecta, in mod normal, ar trebui sa poata fi rezolvat in 3 pana la 5 incercari”, explica Mann. „Fara a dezvalui prea multe, iata cateva sfaturi grozave.”

1. La prima ghicire, incepeti fara indicii, asa ca obtineti cat mai multe informatii despre raspuns intr-o singura ghicire:

– Folositi cat mai multe numere si simboluri diferite, in loc de repetari. De exemplu, 23+45=68

– Este foarte util sa va dati seama care sunt simbolurile folosite, asa ca luati in considerare o presupunere initiala cu doua dintre ele. De exemplu, 9+8*7=65

– incercati sa gasiti o presupunere de pornire care sa combine ambele reguli de mai sus.

2. Acum ca ai ghicit, aminteste-ti ca o tablita verde inseamna ca numarul tau se afla in locul corect, o tablita mov inseamna ca acel numar se afla in solutie, dar intr-un loc diferit, iar o tablita neagra inseamna ca numarul nu apare in raspuns. Folositi cat mai multe din aceste informatii pentru urmatoarele ghicitori.

3. in mod normal, ar trebui sa incercati sa va apropiati cat mai mult de solutie la fiecare ghicire. Pentru a face acest lucru:

– incercati sa gasiti un calcul care sa pastreze placile verzi in acelasi loc, sa mute placile mov si sa evite reutilizarea placilor negre.

– Acolo unde este posibil, introduceti numere pe care nu le-ati incercat inca.

– Dar fiti atenti la posibilitatea unui numar inselator repetat.

4. Va amintiti „ordinea operatiilor” din lectiile de matematica? Nu uitati sa calculati mai intai inmultirea si impartirea. De exemplu, 1+2*3 = 7, deoarece este acelasi lucru cu 1+6.

5. Bineinteles, ajuta sa fii norocos. Daca reusesti vreodata sa ghicesti un Nerdle din prima, poate cumperi un bilet de loterie!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *