Setul LEGO Horizon Forbidden West Tallneck vine in luna mai - Entertainment Focus

Setul LEGO Horizon Forbidden West Tallneck vine in luna mai – Entertainment Focus

Grupul LEGO si PlayStation si-au unit fortele cu primul set LEGO inspirat de lumea din Horizon Forbidden West. Lucrand cu celebrul dezvoltator Guerrilla, colaborarea – recreeaza caracteristicile autentice din cadrul jocului video Horizon Forbidden West si transforma experienta in forma de caramizi LEGO pentru fanii din intreaga lume.

Conceput ca model de constructie si de expunere, acest set de 1.222 de piese ii va invita cu siguranta pe constructori in secolul 31 si va incuraja imaginatia sa curga liber prin procesul de construire a universului Horizon.

Acest set LEGO pentru adulti ii va purta pe constructori intr-o lume a aventurii prin intermediul lui Aloy, un vanator feroce de masini si Tallneck, masina iconica si impresionanta pe care Aloy o foloseste pentru a explora zonele din apropiere in misiunea ei de a restabili ordinea si echilibrul in Horizon Forbidden West.

in acest set este inclusa o noua capatana pentru Aloy, masinaria Watcher care vine cu o alegere de ochi albastri, galbeni sau rosii si arcul ei si sulita construita din caramida, alaturi de masinaria Tallneck autentica, cu un cap neted, in forma de disc si picioare lungi si subtiri pentru a adauga caracteristici izbitoare in cadrul modelului. Fanii isi pot finaliza constructia adaugand frumoasele detalii de peisaj, cum ar fi mesteacanul construit din caramida, iarba inalta si un semafor ruginit, completand piesa centrala pentru momentul sau de expunere.

Publicitate. Derulati pentru a continua sa cititi.
Credit: LEGO

Isaac Snyder, designer la LEGO Group, a declarat: „Ambele modele au fost realizate de catre LEGO:

„Sa facem echipa cu Guerrilla a fost cu adevarat remarcabil. Echipa Guerrilla este incredibil de pasionata de lumea din Horizon Forbidden West si a fost de mare ajutor pentru a ne asigura ca putem crea o reprezentare autentica in forma de LEGO. Datorita colaborarii noastre stranse, am reusit sa includem referinte la toate aspectele cele mai emblematice din Horizon Forbidden West, de la masini incredibile, ruine misterioase, triburi unice si peisaje uimitoare. intre echipele de design exista un respect reciproc foarte mare si toti cei implicati au fost mai mult decat incantati sa vada acest model prinzand viata! Speranta noastra este ca toti cei care construiesc acest model sa se distreze la fel de mult cum ne-am distrat noi cand l-am proiectat.”

Modelul construibil Horizon Tallneck masoara peste 34 cm inaltime, 23 cm latime si 17 cm adancime si va fi disponibil incepand cu luna mai 2022 pe LEGO.com, in magazinele cu amanuntul marca LEGO si la marii retaileri din intreaga lume la pretul de 69,99 lire sterline (79,99 euro / 79,99 dolari).

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *