Seth Rogens Teenage Mutant Ninja Turtles Reboot va fi urmat de noi filme axate pe raufacatori [Update]

Seth Rogens Teenage Mutant Ninja Turtles Reboot va fi urmat de noi filme axate pe raufacatori [Update]

Seth Rogen si partenerul de creatie Evan Goldberg lucreaza din greu la un nou film animat CGI despre Teenage Mutant Ninja Turtles, dar Nickelodeon va urma cu mai multe filme TMNT axate pe raufacatorii francizei.

in timpul Zilei investitorilor Viacom CBS, compania a anuntat ca viitorul film Teenage Mutant Ninja Turtles produs de Rogen, care va aparea in 2023, va fi urmat de lansarea unei noi serii de filme axate pe raufacatori. Aceste filme vor avea premiera exclusiv pe Paramount+ incepand cu 2023.

Nickelodeon a confirmat ca filmele cu raufacatori nu au legatura cu rebootul lui Rogen, dar fac parte dintr-un plan mai amplu pentru TMNT.

Rebootul lui Rogen a fost anuntat inca din 2020, iar ulterior i s-a dat o data de lansare in 2023. in timp ce detaliile sunt sub acoperire, Rogen spune ca intentioneaza sa se concentreze pe aspectul „adolescentin” al personajelor. Filmul va fi regizat de veteranul in animatie Jeff Rowe (Gravity Falls, Disenchantment), iar scenariul va fi scris de Brendan O’Brian (Neighbors).

TMNT are o biblioteca bogata de raufacatori care pot juca in propriile filme. in timp ce cel mai cunoscut dintre ei poate fi Shredder, personaje precum Bebop si Rocksteady, Krang, Rat King si Hun ar putea fi in centrul atentiei in aceste filme.

Acest univers animat nu este singurul proiect Teenage Mutant Ninja Turtles in lucru. Colin Jost, scenaristul de la Saturday Night Live, va scrie un nou film live-action TMNT, desi Viacom nu a mentionat acest lucru in timpul prezentarii sale.

Viacom mizeaza pe francize in timpul zilei investitorilor. Compania a anuntat Sonic 3, impreuna cu un spinoff Knuckles cu Idris Elba, precum si un al doilea sezon pentru Halo. Cu TMNT, de asemenea, in expansiune alaturi de Star Trek, CBS se angajeaza in razboaiele de streaming.

Corectie: Nickelodeon a precizat ca filmele cu raufacatori nu au legatura cu viitorul reboot animat al lui Seth Rogen. Povestea si titlul au fost corectate pentru a reflecta aceasta informatie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *