Serverele Escape From Tarkov au fost oprite pentru a pregati urmatorul patch

Serverele Escape From Tarkov au fost oprite pentru a pregati urmatorul patch

Escape From Tarkov dezvoltatorul Battlestate Games a confirmat ca serverele jocului vor fi deconectate pentru o perioada de timp astazi, pentru ca studioul sa implementeze patch-ul 0.12.12.15.3.

Dupa cum a fost anuntat mai devreme astazi (22 februarie), Escape From Tarkov serverele vor fi oprite pentru „aproximativ 4 ore”, insa Battlestate Games noteaza ca acest timp de intrerupere „poate fi prelungit daca este necesar”.

Oricine va incerca sa se logheze in aceasta perioada va primi un mesaj de eroare care spune „actiune necesara din partea utilizatorului. Jocul nu poate fi pornit. Va rugam sa incercati din nou mai tarziu”.

Desi patch-ul 0.12.12.12.15.3. nu este inca disponibil, Battlestate Games a impartasit la ce schimbari se pot astepta fanii atunci cand va fi activat.

Aceasta include remedieri pentru probleme de performanta legate de interfetele jocului in afara raidurilor – inclusiv piata de vechituri, stocul si ecranul de sarcini. in mod similar, „au fost efectuate diverse optimizari ale clientului”.

Atunci cand predai un obiect pentru a finaliza o sarcina sau pentru a-l folosi in ascunzatoare, jocul te va impiedica acum sa il predai daca este un container cu obiecte in interior. Acest lucru ii va impiedica pe jucatori sa predea din greseala obiecte suplimentare din greseala.

Dincolo de asta, patch-ul 0.12.12.12.15.3. consta in mare parte in remedierea unor bug-uri prin Escape From Tarkov. Aceasta include remedierea ploii de interior, a ecranelor de incarcare infinite pentru cursele Scav si a unei probleme care facea ca pustile sa nu produca pagube.

Exista, de asemenea, unele modificari la modul in care se vor comporta NPC-urile Scavs – Battlestate Games a „schimbat conditiile in care robotii Scav au luat o pozitie culcata atunci cand angajeaza un jucator”, iar acum vor echipa armele pe care le prada pe spate in loc de in rucsacuri. in plus, NPC-urile Scavs de la Lighthouse nu vor mai putea sa mearga prin tren, iar pe toate hartile Scavs nu vor mai aluneca pe loc atunci cand incearca sa se miste.

La Escape From Tarkov patch aduce si alte mici corecturi de erori, despre care puteti citi pe contul de Twitter al Battlestate Games.

in alte stiri, Square Enix a impartasit ca vrea sa faca mai multe remake-uri SNES HD-2D.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *