Seria TV Halo a fost deja reinnoita pentru un al doilea sezon

Seria TV Halo a fost deja reinnoita pentru un al doilea sezon

Halo a fost reinnoit pentru un al doilea sezon inainte de premiera, un vot de incredere din partea Paramount+ pentru adaptarea jocului video.

in cadrul prezentarii ViacomCBS Investor Day, Paramount+ a anuntat ca Halo, serialul live-action bazat pe franciza de jocuri video, a fost reinnoit pentru un al doilea sezon inainte de premiera primului sezon, pe 24 martie.

in plus, David Wiener (Brave New World) se va alatura celui de-al doilea sezon in calitate de Showrunner si producator executiv, preluand locul lui Steven Kane si Kyle Killen. Se astepta ca ambii showrunners sa plece dupa primul sezon.

Halo ii are in rolurile principale pe Pablo Schreiber in rolul lui Master Chief si Natascha McElhone in rolul Dr. Halsey, care a creat programul de super-soldat Sparta. Jen Taylor, care ii da voce programului de inteligenta artificiala Cortana in jocuri, isi va relua rolul pentru serialul live-action.

La fel ca in jocuri, Halo va acoperi un razboi intre umanitate si o rasa extraterestra religioasa cunoscuta sub numele de Covenant. Cu toate acestea, serialul TV nu va urma canonul stabilit de jocurile video si, in schimb, isi va trasa propria „Linie temporala Halo Silver”, ca o modalitate de a proteja jocurile de schimbarile din povestea TV.

„Halo este o oportunitate de expansiune si de construire a lumii pentru Paramount+ si suntem incantati sa oferim fanilor un al doilea sezon pe care sa il astepte cu nerabdare inainte de lansarea serialului luna viitoare”, a declarat Tanya Giles, director de programare la Paramount+. „Halo va oferi o calatorie plina de emotii atat pentru fanii fo jocului, cat si pentru cei care nu sunt pasionati de joc, deoarece leaga imagini uimitoare cu o privire mai profunda asupra povestilor personale din spatele acestor personaje iconice[…]”

Initial, Halo urma sa aiba premiera la Showtime inainte de a trece la Paramount+, lucru despre care directorii retelei spun ca s-a potrivit mai bine, deoarece Halo va sta acum alaturi de blockbustere de gen precum Star Trek si The Twilight Zone. Vedeti mai sus prezentarea trailerului de la IGN si pregatiti-va pentru Halo in luna martie a acestui an.

intre timp, nu uitati sa va notati in calendar, pentru ca vom gazdui un panel Halo: The Series in cadrul IGN Fan Fest 2022, care va incepe pe 19 februarie la ora 11:00 PT. Acesta va fi locul tau exclusiv pentru o discutie aprofundata cu distributia si echipa, precum si o privire in culise cu Pablo Schreiber (Master Chief) si Jen Taylor (Cortana). Puteti gasi programul complet al IGN Fan Fest 2022 chiar aici.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *