Seria Samsung Galaxy S22 primeste o transformare luxoasa de la Caviar cu modele din aur de 24K

Seria Samsung Galaxy S22 primeste o transformare luxoasa de la Caviar cu modele din aur de 24K

Smartphone-urile semnifica deja luxul prin valoarea marcii si prin preturile pe care companiile le-au creat de-a lungul anilor. Un dispozitiv emblematic de la Samsung sau Apple nu este mai putin decat un lux in sine, dar pentru a ajunge la nivelul suprem, exista optiuni pentru ca oamenii sa mearga un pas mai departe.

Caviar este o companie rusa care este bine cunoscuta pentru a oferi o experienta de clasa aparte unui utilizator de smartphone. Aceasta marca de firma creeaza versiuni premium ale unor smartphone-uri selecte prin crearea unei carcase care consta in unele dintre cele mai valoroase elemente prezente in lume. in trecut, modelele lor luxoase de iPhone si Samsung au cucerit adesea internetul si au devenit virale prin frumusetea pura si designul exorbitant.

Citeste si: „Nu mai este nevoie de o singura persoana: Viitoarele iPhone-uri nu vor avea niciodata Touch ID, potrivit ultimelor scurgeri si zvonuri

Cea mai recenta oferta de la Caviar implica o noua colectie de variante speciale ale seriei Samsung Galaxy S22. Aceasta noua colectie implica 6 modele din care puteti alege si care includ elemente scumpe care variaza in functie de pretul lor. Toate editiile Caviar sunt disponibile pentru ambele modele din seria S22, Samsung Galaxy S22 si Samsung Galaxy S22 Ultra. Consultati mai jos toate modelele disponibile si preturile pentru noua serie Caviar Samsung Galaxy S22:

Titanium

Este format din titan calit cu un finisaj satinat si carbon auto negru. Pretul pentru acesta incepe de la 6.520 de dolari sau 4.86.408 INR.

Victory

Este format din titan cu un finisaj satinat si piele de crocodil negru. Pretul pentru acesta incepe de la 6.750 de dolari sau 5.03.566 INR.

Conduceti

Este format din carbon auto negru si titan negru cu un strat de acoperire PVP durabil. Pretul pentru Drive incepe de la 6.910 dolari sau 5.15.503 INR.

Pasari de prada

Are un model frumos de pene creat de un aliaj de bijuterii din aur dublu (7mk, 24K) electroplacat si piele de crocodil bej. Pretul pentru Birds of Prey este acelasi ca si pentru Drive si incepe de la 6.910 dolari sau 5.15.503 INR.

Marele Gatsby

Are un ornament geometric din aliaj de bijuterii din titan si aur dublu (7mk, 24K) electroplacat, cu un strat PVD negru durabil. Pretul pentru Great Gatsby incepe de la 6.980 $ sau 5.20.725 INR.

Ocelot

Are un aliaj de bijuterii din aur dublu electroplacat (7mk, 24K) cu gravura laser aurie si PVD-titan negru. Ocelot este cea mai scumpa varianta, iar pretul sau incepe de la 7.140 de dolari sau 5.32.661 INR.

Continuati sa cititi: Noua actualizare Google Files va permite utilizatorilor sa elibereze mai mult spatiu de stocare pe smartphone-urile lor

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *