Sequel-ul Modern Warfare 2019 si Warzone 2 au fost anuntate oficial
|

Sequel-ul Modern Warfare 2019 si Warzone 2 au fost anuntate oficial

Lansarea Call of Duty din acest an va fi o continuare a jocului Modern Warfare din 2019, a anuntat astazi Activision Blizzard. Acesta va fi dezvoltat in tandem cu o noua versiune Warzone care va fi „proiectata impreuna de la zero”.

Fanii Call of Duty se pot astepta la un „spatiu de joc complet nou si un nou mod sandbox” pentru Warzone 2. Atat continuarea Modern Warfare, cat si Warzone vor fi propulsate de un nou motor.

Sa incepem cu o privire inainte:
вњ… O evolutie masiva a BR, cu un spatiu de joc complet nou si un nou mod sandbox

Dezvoltarea ambelor jocuri va fi din nou condusa de Infinity Ward, care a lucrat anterior la Modern Warfare 2019 si Call of Duty: Warzone. Ambele jocuri se numara printre cele mai de succes jocuri Call of Duty realizate vreodata, Warzone devenind in special un element important al scenei battle royale.

Noutatile despre Call of Duty 2022 au fost lansate in cadrul unei actualizari a comunitatii care include, de asemenea, informatii pentru sezonul 2 al Call of Duty: Vanguard si Warzone. Activision Blizzard promite peste 30 de imbunatatiri inainte de lansarea sezonului urmator, pe 14 februarie, inclusiv remedierea blocajelor din multiplayer-ul Modern Warfare.

Anuntul vine pe fondul eforturilor de sindicalizare in curs de desfasurare la Raven Software, un studio de suport cheie in ecosistemul Call of Duty. La inceputul acestui an, inginerii QA de la Raven Software au intrat in greva pentru a atrage atentia asupra cauzei lor.

Viitorul Call of Duty a fost, de asemenea, o intrebare cheie pe fondul recentei achizitii a Activision Blizzard de catre Xbox. in timp ce Infinity Ward nu a anuntat platformele pentru Call of Duty Modern Warfare 2022 sau pentru noul Warzone, Microsoft a promis ca jocurile Activision Blizzard vor fi lansate pe PlayStation „dincolo de acordurile existente”, ceea ce inseamna ca posesorii de PS5 se pot astepta sa joace lansarile din acest an alaturi de compatriotii lor pe Xbox Series X|S.

Anuntul de astazi este o reimprospatare binevenita pentru Warzone in special, care s-a confruntat cu orice, de la bug-uri la o epidemie de trisare. Cand Call of Duty: Warzone a fost lansat in 2019, l-am numit un „battle royale placut, in ciuda faptului ca face unele concesii serioase la profunzime”. Cu toate acestea, a fost, de asemenea, „plin de idei bune”. Poate ca Warzone 2 va fi o oportunitate pentru Infinity Ward de a pune in practica unele dintre aceste idei.

Infinity Ward nu a anuntat inca o data de lansare pentru Call of Duty: Modern Warfare 2022 sau pentru noul Warzone, dar fanii le pot astepta probabil undeva in noiembrie.

Kat Bailey este Senior News Editor la IGN.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *