Selectati Arcade1Up Countercades reduse la Amazon

Selectati Arcade1Up Countercades reduse la Amazon

Produsele discutate aici au fost alese in mod independent de catre editorii nostri.
Este posibil ca GameSpot sa primeasca o parte din venituri daca cumparati ceva prezentat pe site-ul nostru.

Vanzarea include NBA Jam, Teenage Mutant Ninja Turtles, Mortal Kombat si Marvel Super Heroes.

O varietate de modele Arcade1Up Countercade sunt in prezent reduse cu 50 de dolari pe Amazon. Inclus in economii veti gasi mai multe jocuri clasice, inclusiv Mortal Kombat, Teenage Mutant Ninja Turtles si Marvel Super Heroes.

180 $ (era 230 $)

Teenage Mutant Ninja Turtles Countercade va ofera acces la jocul arcade original Teenage Mutant Ninja Turtles, impreuna cu Turtles in Time. Spre deosebire de dulapurile de dimensiuni normale, gama Countercade este proiectata sa se potriveasca pe tejghea sau pe masa de lucru, ceea ce o face o optiune excelenta pentru pasionatii de arcade cu spatiu limitat.

180 $ (a fost 230 $)

NBA Jam este, de asemenea, disponibil la 180 de dolari, de la 230 de dolari. La fel ca majoritatea unitatilor aflate la vanzare, se mandreste cu un ecran LCD de 8 inci, comenzi de volum reglabile si vine complet asamblat. Atat NBA Jam, cat si NBA Jam Tournament Edition sunt incluse cu unitatea.

180 $ (era 230 $)

Patru jocuri sunt incluse in Marvel Super Heroes Countercade: Marvel Super Heroes, X-Men vs Street Fighter, The Punisher si Marvel vs Capcom. in ciuda dimensiunilor sale mici, Arcade1Up a reusit sa instaleze fiecare buton de care veti avea nevoie pentru aceste jocuri de lupta.

180 $ (a fost 230 $)

Ultimul, dar nu cel din urma, este Mortal Kombat 2. Jocul iconic se joaca bine pe ecranul LCD de 8 inci, iar intregul Countercade este imbracat in iconografia clasica Mortal Kombat. Asa cum se intampla adesea in cazul acestor unitati, va veni complet asamblat si gata de joc imediat ce este scos din cutie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *