seful Sony Pictures sarbatoreste succesul Uncharteds si confirma planurile pe termen lung pentru seria de filme

seful Sony Pictures sarbatoreste succesul Uncharteds si confirma planurile pe termen lung pentru seria de filme

Uncharted, cu Tom Holland, Antonio Banderas si Mark Walhberg in rolurile principale, a fost lansat in cinematografe la sfarsitul saptamanii trecute si a adus companiei Sony un weekend de lansare de 50 de milioane de dolari, obtinand in prezent 139 de milioane de dolari la nivel mondial. Adaptarea din joc in film a dat lovitura in randul fanilor, publicul din intreaga lume apreciind foarte mult Uncharted si aventura originala a lui Nathan Drake. Sony Pictures a urmarit cum filmul a avut o deschidere puternica la nivel international inainte de lansarea pe piata interna, ambele depasind cu mult asteptarile.

Presedintele si directorul general al Sony Pictures Motion Picture Group, Tom Rothman, a adus in discutie aceasta realizare intr-un e-mail trimis luni la nivelul intregii companii, dupa succesul inregistrat de filmul regizorului Ruben Fleischer la sfarsitul saptamanii trecute, si a laudat personalul pentru ca a realizat un succes de succes atat de bine primit. Puteti citi e-mailul trimis de Tom Rothman la nivelul intregii companii aici.

„Cu peste 100 de milioane de dolari incasati in box office la nivel mondial in doar un weekend si un scor pozitiv de 90% din partea publicului pe Rotten Tomatoes, Uncharted este o noua franciza cinematografica de succes pentru companie”, a scris directorul general Tom Rothman.

Citeste si: „A fost un film de succes”: Robert Downey Jr. si regizorul Iron Man 3, Shane Black, se vor reuni pentru un nou film cu Parker la Amazon

Rothman a continuat prin a aplauda personalul pentru ca a reusit sa livreze in vremuri fara precedent, filmul Uncharted a fost filmat si editat in mijlocul pandemiei de coronavirus, iar Rothman a impartasit chiar si cateva cuvinte speciale de multumire pentru divizia PlayStation: „Vreau sa le multumesc tuturor regizorilor, minunatei distributii si echipe si, in special, prietenilor nostri de la PlayStation Studios si Sony Interactive Entertainment pentru sprijinul lor. si, bineinteles, vreau sa va multumesc fiecaruia dintre voi pentru creativitate, dedicare si credinta.”

Pentru regizorul Ruben Fleischer, Uncharted a fost un proiect care a durat doi ani. Avand in vedere toate recenziile pozitive pe care le-a primit filmul, Fleischer este extrem de optimist pentru o continuare a francizei.

Desigur, nu au fost inca anuntate secvente, dar o scena de dupa genericul de final ar putea sa pregateasca una, iar declaratia lui Rothman sugereaza cu tarie ca un al doilea film va primi unda verde in cele din urma – mai ales daca Sony vede acum Uncharted ca pe o franciza cinematografica de succes.

Citeste si: „Uncharted”: Cine este R Praggnanandhaa? Prodigiosul sahist indian in varsta de 16 ani care l-a invins pe campionul mondial Magnus Carlsen

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *