Sean Murray spune ca No Mans Sky nu este nici pe departe terminat
|

Sean Murray spune ca No Mans Sky nu este nici pe departe terminat

Sean Murray, creatorul No Man’s Sky, spune ca sandbox-ul sau care se intinde in toata galaxia nu este nici pe departe terminat, in ciuda faptului ca a primit astazi a 19-a actualizare majora.

Vorbind pentru IGN, Murray a declarat ca echipa de la Hello Games vine in permanenta cu noi caracteristici pe care ar dori sa le adauge la No Man’s Sky, iar fiecare noua actualizare inspira din ce in ce mai multe idei.

El a spus ca, pentru „la cate actualizari am facut de la lansare si la cate elemente de pe lista de lucruri pe care le-am bifat, lista noastra de lucruri de care suntem entuziasmati nu pare sa se scurteze niciodata. Echipa vine mereu cu lucruri noi pe care vrea sa le faca cu jocul: continut si caracteristici noi si domenii de imbunatatire.

„Sunt uimit de faptul ca nivelul de energie este la fel de ridicat acum ca niciodata. Avem tendinta de a nu vorbi public despre ce este pe acea lista, dar este suficient sa spunem ca nu am terminat inca, nici pe departe.”

Murray a explicat foaia sa de parcurs si programul de dezvoltare ca fiind similare cu o pictura care nu pare niciodata complet:

„imi place sa ma gandesc ca No Man’s Sky este un joc atat de mare incat trebuie sa pictam in linii mari”, a spus el, „iar apoi vine fiecare actualizare si completeaza unele detalii mai fine, dar picteaza si alte noi linii mari.

„Acesta este cu siguranta cazul aici. Daca va uitati la notele noastre de patch-uri [pentru actualizarea Sentinel], veti vedea o tona absoluta de imbunatatiri, dar si caracteristici noi si uriase.”

Acea lista de actualizari pe care Hello Games a planificat-o pentru No Man’s Sky este lucrata alaturi de un nou joc al studioului despre care, in septembrie 2021, Murray a spus ca se afla „foarte devreme” in dezvoltare. Singura bucatica de informatie dezvaluita este ca este vorba despre un „joc urias, ambitios, precum No Man’s Sky”, desi nu este o continuare.

Acest lucru va fi probabil cazul pentru o perioada de timp, deoarece Murray a mai spus ca „ne-am invatat lectia” in ceea ce priveste vorbitul despre jocurile lor prea devreme dupa pre-lansarea deschisa (si controversata) a No Man’s Sky.

Noua actualizare Sentinel Update a revizuit complet lupta din joc prin adaugarea de noi arme, actualizarea celor vechi si aducerea unei gramezi de noi inamici pe care sa le folosesti.

in timp ce actualizarea este disponibila de astazi pe PlayStation, Xbox si PC, jucatorii Nintendo se pot bucura de actualizare alaturi de restul No Man’s Sky atunci cand acesta va ajunge pe Switch in aceasta vara.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *